Mείωση των μισθών των βουλευτών!!


Έκανε μια πρόταση ο Γιωργάκης για μείωση των μισθών των βουλευτών.

Πάντως στην γενική πρόταση υπήρξαν ήδη αντιδράσεις, κυρίως από βουλευτές της ΝΔ. Ο Κεδίκογλου για παράδειγμα είπε ότι...δεν τα βγάζει πέρα και αν γίνει μείωση θα κλείσει το γραφείο του στην Χαλκίδα (πω, πω ζημιά!), ενώ ο Γιακουμάτος είπε ότι στο τέλος οι βουλευτές θα παίρνουν με κουπόνια το φαγητό τους!

Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Συμπάσχω και συμπονώ. Είναι πράγματι τρομερό αυτό που πάνε να τους κάνουν. Ας τους βοηθήσουμε, έλεος πια!

Τους έχουμε επιβάλλει να γίνουν βουλευτές, τους φορτώσαμε με δωρεάν αυτοκίνητο, τους καλύπτουμε διάφορα έξοδα, μέχρι και επιδόματα για να συμμετέχουν σε επιτροπές τους δίνουμε (για να κάνουν δηλαδή την δουλειά τους)… πόσο να αντέξουν και αυτοί;


Καλοί μου βουλευτές επειδή κατανοώ τον πόνο σας θα σας κάνω μια μεγάλη προσφορά. Δέχομαι να πάρω εγώ την θέση σας (με τον μειωμένο μισθό) και να σας απαλλάξω από αυτό το μεγάλο φορτίο που σας έχουμε αναγκάσει να κουβαλάτε!

Πιστεύω ότι θα βρεθούν και άλλοι φιλάνθρωποι συμπολίτες που θα προσφέρουν αυτήν την ανθρωπιστική βοήθεια σε όλους εσάς. Ο ένας είμαι εγώ. Άλλοι 299 μένει να βρεθούν… Πάσα προσφορά δεκτή!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.