Τα υποπροϊόντα των σοσιαλδημοκρατικών μεταλλάξεων


Κάποτε «συνωστίζονταν» στους άμβωνες των ΜΜΕ και στις πλατείες των γειτονιών για να κλείνουν, υστερικά, σε όλες τις πτώσεις τη λέξη «σοσιαλισμός».
ΣΗΜΕΡΑ, όλα αυτά τα μεταλλαγμένα υποπροϊόντα των αγυρτών της σοσιαλιστικής ρητορείας που δεν άφησαν τίποτα που να μη το βρωμίσουν, χοροπηδάνε σαν τις μαϊμούδες, στους κτύπους των ντεφιών του ΔΝΤ.
Σήμερα ακόμα και η λέξη «σοσιαλισμός» τους προκαλεί αλλεργία…
Σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της ΝΕΤ "Ζουμ στα πρόσωπα" που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, ήταν προσκεκλημένος, μεταξύ των άλλων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας κ.Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Αφού ακούστηκαν από το στόμα του οι γνωστές επικοινωνιακές μπουρδολογίες και ενώ τον είδαμε να κάνει κάμποσες αδέξιες κολοτούμπες (μάλλον λόγω ηλικίας έχει χάσει μεν την πολιτική του ...ευκαμψία, αλλά διατηρεί πλήρως την κομματική του οσφυοκαμψία) σε ερωτήσεις των προσκεκλημένων δημοσιογράφων γύρω από το ζέον θέμα των ημερών, δηλαδή της άνευ όρων παράδοσης της Ελλάδας στα νύχια των κορακιών της Ε.Ε και της Αμερικής, ακούσαμε και αυτό:

Παπαπαναγιώτου: " ...μα είσατε σοσιαλιστής κύριε Παπαϊωάννου."

Παπαϊωάννου: "Προτιμώ να με λένε δημοκράτη".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.