Όλοι στην απεργία

Η κρίση δεν είναι ευκαιριακή, δεν μπορούμε να περιμένουμε σαν δούλοι να την ξεπεράσουν οι αστοί και τα τσιράκια τους. Το ερώτημα που μπαίνει είναι αν μπορούμε να μετατρέψουμε την τάση της φασιστικοποίησης προς την επαναστατική διέξοδο- κατάσταση (θα μου πείτε δεν υπάρχει σχέδιο ή όραμα). Το ζητούμενο είναι πως μπορεί να λυθεί το θέμα της επιβίωσης της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας που στενάζει και στο ερώτημα αν πλέον μπορεί να την εξασφαλίσει ο καπιταλισμός, απαντάμε: ΟΧΙ! 

Καθήκον της εργατικής τάξης, των ανέργων, της νεολαίας να αντισταθεί και να υπερασπίσει το ψωμί, τη δουλεία, τη μόρφωση, την υγεία, το συλλογικό απελευθερωτικό όραμα, την ίδια την ουσία του ανθρώπου, να θέσει τις δομές και για μια άλλη κοινωνική οργάνωση χωρίς αφεντικά και καταπίεση. 

Σήμερα είναι μια ευκαιρία οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι ανασφάλιστοι, οι μετανάστες, η νεολαία να βροντοφωνάξουν να φύγει η κυβέρνηση και η τρόικα, να οργανωθούν, να ενοποιήσουν τις διάσπαρτες επαναστατικές δυνάμεις, τα πληττόμενα λαϊκά στρώματα. Να μετατρέψουμε τις ανάγκες σε άμεσα αιτήματα- τα διεκδικούμε και τα παίρνουμε- και να δημιουργήσουμε το σχέδιο για την πραγμάτωση μιας άλλης κοινωνίας.
Όλοι  στην απεργία,  συνεχίζουμε με συντονισμένο συλλογικό αγώνα των κάτω για να έρθουν τα πάνω κάτω

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.