Ε σύντροφοι λάθος δρόμο πήρατε...

Το «δημοκρατικό» στάδιο του καπιταλισμού έχει τελειώσει αντικειμενικά από την ίδια την ολοκληρωτική κρίση συγκέντρωσης, κερδοσκοπίας, τοκογλυφίας, παρασιτισμού, αποσύνθεσης, πολέμου και φασισμού του καπιταλιστικού συστήματος, που ανάμεσα στ’ άλλα υιοθετεί τις πιο βάρβαρες, «μεσαιωνικές» μορφές προ καπιταλιστικών καθεστώτων.

 Στο βαθμό που ο καπιταλισμός-ιμπεριαλισμός συγκεντρώνεται και αποσυντίθεται οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, πολιτιστικά, ηθικά, ταυτόχρονα αποσυντίθεται αλλά ξανασυγκεντρώνεται και ξαναοργανώνεται, σε ανώτερο συγκεντρωμένο επίπεδο. 

Όχι τόσο οικονομικά, όπου δεν μπορεί να το κάνει λόγω του εντεινόμενου ταυτόχρονα οικονομικού ανταγωνισμού μεταξύ τους, αλλά κύρια στρατιωτικά-φασιστικά, που είναι ο μοναδικός και αναπόφευκτος τρόπος για να προσπαθήσει να επιβιώσει.

Η δεξιά, αυτή που προετοίμασε και στήριξε το πραξικόπημα και τη στρατιωτική δικτατορία στην Ελλάδα, , αλλά και τώρα, εφαρμόζει όλα τα πολεμικά σχέδια, προετοιμασίες και δράσεις και το φασισμό του συστήματος στην Ελλάδα

Απολύει τους εργαζόμενους ανεμβολίαστους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα -και στην υγεία- επιτείνοντας την καταστροφή του ΕΣΥ και όλου αυτού του τομέα,  ή τους αναγκάζει να πληρώνουν εξαντλητικά τα διαγνωστικά τεστ στον ιδιωτικό, έτσι ώστε όπως πάντα αυτός ο τομέας να συνεχίζει να λειτουργεί, να καταπιέζει, να εκμεταλλεύεται και να δολοφονεί -τώρα και με τον ιό- τους εργαζόμενους, εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους.

Η μόνη «δημοκρατία» και «ελευθερία» που προσφέρει είναι αυτή του συστήματος, για να καταπιέζει και να εκμεταλλεύεται ελεύθερα τους εργαζόμενους και όλο το λαό, με κάθε βάρβαρο και δολοφονικό τρόπο και μορφή.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τις μορφές της φεουδαρχίας  της τουρκικής κατοχής κι εφαρμόζοντας από τότε στη χώρα και εκείνες τις μορφές και τις καπιταλιστικές-ιμπεριαλιστικές.

Θέλοντας  ταυτόχρονα να επιβάλλει ένα «υγειονομικό» απαρτχάιντ, ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη, την ίδια στιγμή που οι λαοί αφήνονταν στο έλεος της λειτουργίας της οικονομίας του καπιταλιστικού συστήματος -που πάντα βάζει τα κέρδη πάνω από τους ανθρώπους κι αυτό αποδείχτηκε και πάλι και πολύ περισσότερο τώρα, ότι δεν πρόκειται ν’ αλλάξει στα πλαίσια του καπιταλισμού-ιμπεριαλισμού.

Η έλλειψη εμπιστοσύνης ακόμα και στα εμβόλια των ιμπεριαλιστικών φαρμακευτικών πολυεθνικών αυτών των χωρών και η αναγκαστική, δικτατορική-φασιστική επιβολή τους από το σύστημα και τις κυβερνήσεις-θεσμού του, μαριονέτες του κι όπως πάντα αποδέκτες χρηματισμού.

Αυτή που για άλλη μια φορά -σε πόλεμο- τρομοκρατήθηκε, πτοήθηκε, υποτάχτηκε και τώρα ανοιχτά ταυτίστηκε με  τον καπιταλισμό-ιμπεριαλισμό ήταν και σ’αυτό τον «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ» πόλεμο και φασισμό η γραφειοκρατία της Αριστεράς.

Η Ελλάδα «δεν πάσχει» από Κόμματα της Αριστεράς, όλων των αποχρώσεων, «πάσχει» από τις οπορτουνιστικές, ρεφορμιστικές, σεκταριστικές και γραφειοκρατικές ηγεσίες τους.

Αντί αυτή η γραφειοκρατία να μετατρέψει αυτό τον πόλεμο και το φασισμό στη χώρα, μέσα από την ταξική, επαναστατική και σοσιαλιστική  πάλη, αυτή υποτάχτηκε στις πρωτοβουλίες και τις κινήσεις του συστήματος και  της κυβέρνησής του, έστω και με αντιστάσεις. Αντιστάσεις που δεν είναι παρά μόνο ένα άλλοθι του κύριου εγκληματικού πλάνου αυτού του συστήματος.

Αντί η γραφειοκρατία να καθοδηγήσει τη θέληση και την ωρίμανση του λαού , άφησε όλη την πρωτοβουλία σ’ αυτούς και στους υποτακτικούς υπαλλήλους  τους «επιστήμονες».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.