Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021


 

Για τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Αλιβερίου

με θέμα το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021

Αλιβέρι, 11 Νοεμβρίου 2020

Σύμφωνα με την πρόσκληση που έλαβα από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αλιβερίου, η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου ήταν προγραμματισμένη την Τρίτη 10 Νοέμβρη στις 7 μμ στο Κοινοτικό Κατάστημα Αλιβερίου.

Το πρωί της Τρίτης 10 Νοέμβρη, ο Πρόεδρος επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά λέγοντας ότι η συνεδρίαση δε θα γίνει δια ζώσης αλλά εκ περιτροπής, με την αιτιολογία της πανδημίας, ζητώντας μου μάλιστα να τοποθετηθώ για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2021 του Αλιβερίου. Επιπλέον, για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το Τεχνικό Πρόγραμμα του Αλιβερίου η ‘’εισήγηση’’ ήρθε μέσω email το μεσημέρι  της ίδιας ημέρας.

Έτσι, αντιπρότεινα στον Πρόεδρο να αναβληθεί η συνεδρίαση και είτε να μεταφερθεί σε αίθουσα αρκετά μεγάλη για να εξασφαλίζει τις αναγκαίες αποστάσεις για τα 7 μέλη του Τοπικού Συμβουλίου (πχ στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου), είτε να γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης ώστε να εξασφαλιστεί η στοιχειώδης συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση αντιπροτάσεων, κάτι που στην εκ περιτροπής συνεδρίαση εκ των πραγμάτων δε μπορεί να γίνει.

Ο Πρόεδρος αρνήθηκε την αναβολή της συνεδρίασης για αυτό και εγώ αποφάσισα να μη συμμετέχω υπό αυτούς τους όρους στη «συνεδρίαση» του Τοπικού Συμβουλίου.

Ως «Λαϊκή Συσπείρωση» δεσμευόμαστε να μελετήσουμε τις προτάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα και να καταθέσουμε την πρότασή μας στο λαό του Αλιβερίου.

Η  Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης

Κατερίνα Παπουτσή

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.