"Χρυσό" χτύπημα της Θράκης στη Φινλανδία

Το τελειωτικό χτύπημα φαίνεται ότι θα λάβουν τα φινλανδικά “Χρυσωρυχεία Θράκης” από την βρωμερά προσβλητική απαίτηση της φινλανδικής κυβέρνησης να της δώσει η Ελλάδα εμπράγματες εγγυήσεις για να συμμετάσχει στο τροϊκανικό "δάνειο βοήθειας".
Στη Θράκη έχει αρχίσει να σχηματίζεται πρόσθετη αντίσταση κατά της φινλανδικής εταιρίας “Χρυσωρυχεία Θράκης” η οποία πριν από λίγο καιρό οργάνωσε επίσκεψη γνωριμίας στο μεταλλείο χρυσού στην περιοχή Kittila της Φινλανδίας για να δείξει στους πολίτες του Έβρου και Ροδόπης ότι όλα είναι καλά με τις μεθόδους που χρησιμοποιεί στα χρυσωρυχεία της.
Το θέμα τώρα δεν είναι πια οικολογικό. Η Φινλανδία (που έδωσε μέχρι και στρατεύματα στα ναζιστικά SS) τίναξε στον αέρα την "χρυσή επένδυσή της". Όλο και περισσότεροι στον Έβρο και Ροδόπη αρχίζουν να οργανώνονται κατά της φινλανδικής παρουσίας στη Θράκη. Δεν παίζει πια ρόλο το οικολογικό. Απλώς το "δεν θέλουμε Φινλανδούς". Παλιά ήταν με τους Ναζί του Χίτλερ, τώρα γύρισαν πάλι στα παλιά λιμέρια με τους νεοναζί της Μέρκελ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια