Το PSI, όντως, προχωρά: Προς τον γκρεμό.

Το χειρότερο σενάριο για την απομείωση ή «κούρεμα» επί το λαϊκότερον του χρέους γίνεται πραγματικότητα τις επόμενες ημέρες με απόλυτα έγκυρες πηγές της κυβέρνησης να αναφέρουν ότι «Ολοκληρώνεται η συμφωνία, αλλά δυστυχώς θα απέχει περίπου ένας στους τρεις δανειστές που σημαίνει ότι το 30-35% δεν αποδέχεται το «κούρεμα», θα θεωρήσουν υποχρεωτική οποιαδήποτε λύση που δεν θα τους αποδίδει το 100% της επένδυσής τους και συνεπώς θα ζητήσουν ενεργοποίηση των CDS (ασφάλιστρα κινδύνου).
Αυτό σημαίνει ότι η διεθνής ένωση επενδυτών θα κηρύξει την Ελλάδα σε άτακτη χρεοκοπία με τις επιπτώσεις ευνόητες. Ο πρόεδρος του IFF Τσάρλς Νταλάρα ενημέρωσε για την προοπτική αυτή σήμερα την ελληνική κυβέρνηση, αλλά είναι κάτι που όλοι πλέον γνωρίζουν, όπως και οι Ευρωπαίοι, βασικά οι Γερμανοί και οι Γάλλοι πλέον αποδέχονται.

Μας πουλάνε δηλαδή κανονικά, αφού επί 18 μήνες κατέστρεψαν την χώρα δήθεν για να μην χρεοκοπήσει, μας πήγαν τον Ιούλιο σε ελεγχόμενη χρεοκοπία και τώρα σε ολική πτώχευση. Βέβαια, «εγγυώνται» ότι η χώρα θα συνεχίσει να ζει. Με το σωληνάκι. Μέχρι να βεβαιωθούν ότι το σωληνάκι δεν χρειάζεται και ότι οι δικές τους τράπεζες είναι ασφαλείς και να το τραβήξουν και αυτό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.