Δεν ήταν γουρλίδικη η πολυθρόνα

 


Ο σιωναζιστής της φωτογραφίας ονομάζεται Σεΐφι Σαγιούφ, φέρει το βαθμό του συνταγματάρχη και είναι διοικητής του 12ου τάγματος στην ταξιαρχία Γκολάνι. Πριν από μια βδομάδα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία, ισχυριζόμενος ότι βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του Γιάχια Αλ-Σινουάρ στη Χαν Γιούνις.

Αμφιβάλλουμε αν ήταν το σπίτι του ηγετικού στελέχους της Χαμάς (το σπίτι είχε γκρεμιστεί σε παλαιότερο βομβαρδισμό και τώρα ισοπέδωσαν ό,τι είχε απομείνει, δείχνοντας μάλιστα και βίντεο με μια τεράστια τρύπα ερειπίων, στην οποία βρέθηκε… το ένα παπούτσι του Σινουάρ), το βέβαιο όμως είναι πως ο Σαγιούφ αναφέρεται πλέον με χρήση αόριστου χρόνου: ήταν.

Προχθές η Παλαιστινιακή Αντίσταση απάλλαξε τον πλανήτη από τη βρομερή του παρουσία. Ηταν ένας από τους έξι νεκρούς που ανακοινώθηκαν επισήμως από το σιωναζιστικό στρατό. Η πολυθρόνα δεν ήταν… γουρλίδικη. Μεταφορικά μιλώντας, εξελίχτηκε σε… χιτώνα της Δηιάνειρας για τον προκλητικό σιωναζιστή.

Η Αντίσταση δεν ασχολείται με τα πρόσωπα στο σιωναζιστικό στρατό. Υπάρχουν, όμως, Παλαιστίνιοι που κάνουν αυτή τη δουλειά στα σόσιαλ μίντια, διαθέτοντας εκπληκτικό αρχείο. Μόλις ο σιωναζιστικός στρατός ανακοινώνει ονόματα νεκρών αξιωματικών και στρατιωτών του, σκαλίζουν αμέσως το αρχείο τους και σε χρόνο dT βρίσκουν ποια απ’ αυτά τα κτήνη είχαν δημοσιεύσει φωτογραφίες ή βίντεο με τα «κατορθώματά» τους κατά αμάχων και τις ανατινάξεις συγκροτημάτων κατοικιών.

Δεν μιλάμε για τρολάρισμα, αλλά για μια αποτελεσματική δημοσιογραφική δουλειά από μη δημοσιογράφους, που ανεβάζει το ηθικό του παλαιστινιακού λαού και καταρρακώνει το ηθικό των σιωναζιστών στρατιωτικών, ιδιαίτερα των εφέδρων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια