Φον ντερ Λάιεν, είσαι συνένοχη σε γενοκτονία

 


Aκόμα και στην καλά φυλασσόμενη και με αυστηρό face control αίθουσα που διεξαγόταν η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Αμυνας και Ασφάλειας, με ομιλία της Φον ντερ Λάιεν, βρέθηκε άνθρωπος που της τα έχωσα χοντρά για τη συμμετοχή στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Mε το που ανέβηκε στο βήμα η Φον ντερ Λάιεν ακούστηκε μια φωνή: «Κυρία Φον ντερ Λάιεν, αυτή είναι η σύλληψη από έναν πολίτη: Κατηγορείστε ότι βοηθάτε τη γενοκτονία στη Γάζα. Εχετε εκφράσει πλήρη υποστήριξη στο Ισραήλ από την αρχή της γενοκτονίας. Εχετε στα χέρια σας το αίμα των παιδιών της Παλαιστίνης».

Αμέσως πλάκωσε ο ασφαλίτης για να απομακρύνει από την αίθουσα τον αγωνιστή. Αυτός απομακρύνθηκε φωνάζοντας: «Είστε εγκληματίας, κυρία Φον ντερ Λάιεν! Θα έπρεπε να βρίσκεστε στη Χάγη (σ.σ. στο διεθνές δικαστήριο). Δε θα έπρεπε να βρίσκεστε εδώ. Δε θα έπρεπε να αναζητείτε δεύτερη θητεία. Είστε εγκληματίας πολέμου. Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!».

Η Φον ντερ Λάιεν παρέμεινε ατάραχη και ανέκφραστη! Στο τέλος, όταν ο αγωνιστής απομακρύνθηκε, χαμογέλασε ειρωνικά (γαϊδουρινά) και ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας: «Κυρίες και κύριοι, είναι ευχαρίστησή μου που βρίσκομαι εδώ»!


 

Ο άνδρας που έκανε την επιτυχημένη διαμαρτυρία ήταν ο Ντέιβιντ Κρόνιν, συνεργάτης στην έκδοση The Electronic Intifada, με έδρα το Σικάγο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια