Το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ασλάνη, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στην Χαλκίδα, στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι την εφηβική του ηλικία.
Η σορός του έφθασε στον Ναό λίγο πριν τις 10:00 και ήδη άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος στον προαύλιο χώρο για να συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία, τον γνωστό σχεδιαστή.
Το τελευταίο αντίο
Ανάμεσά τους ο Μάκης Τσέλιος, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Γιάννης Καζανίδης, ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο σχεδιαστής Φιλήμονας. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην εκκλησία η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Χάρης Σιανίδης, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Νόνη Δούνια, η Κάλη Τσιλίδου και η Άντζελα Ευρυπίδη.
Οι δικοί του άνθρωποι και όσοι τον αγαπούσαν, δε μπορούν να πιστέψουν πώς ο Μιχάλης τους, «ένα χαρούμενο παιδί», όπως τον χαρακτηρίζουν, προχώρησε σε αυτήν την πράξη και ένα μεγάλο «γιατί» είναι χαραγμένο στα πρόσωπά τους.
Συνετριμμένη και η καλή του φίλη Βάνα Μπάρμπα που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του.
Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του οι τρεις μεγαλύτερες αδερφές του, αλλά και η βαπτιστήρα του Τζούλια.
Aντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη Ασλάνη, είναι να δοθεί χρηματικό ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Τάσος Γεωργιάδης Σαλονικιού 8 – Χαλκίδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.