«Να ξεκινήσουμε την εκπαίδευση, την επιστήμη και τον πολιτισμό – Να σταματήσουμε την ενσωμάτωση και τη δουλική μίμηση της Δύσης»!

 


«Τις τελευταίες δεκαετίες, η Ρωσία αγωνίζεται απεγνωσμένα να ενσωματωθεί στον δυτικό κόσμο, μιμούμενη δουλικά τη Δύση, απορροφώντας τις φιλελεύθερες αξίες, τεχνικές, κριτήρια και τεχνολογίες της.

Όλα αυτά μόνο μας αποδυνάμωσαν – ειδικά στη σφαίρα της ηθικής, του πνεύματος και της αυτογνωσίας.

Η δηλητηριώδης μετανεωτερικότητα διέφθειρε τον πολιτισμό, η τεχνοκρατία καταστρέφει την επιστήμη και ο ατομικιστικός κώδικας καταστρέφει την εκπαίδευση.

Στην πραγματικότητα, η ανθρωπιστική σφαίρα της ρωσικής κοινωνίας, υπό το πρόσχημα του εκδημοκρατισμού και του φιλελευθερισμού, διαβρώνει σταθερά τα θεμέλια του κράτους, των παραδοσιακών αξιών και της πολιτισμικής ταυτότητας.

Σήμερα είναι απλώς εγκληματικό να κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό σημαίνει δουλειά για τον εχθρό.

Αντιλαμβανόμαστε σήμερα ότι κάποιοι από τους χθεσινούς πνευματικούς ηγέτες αποδείχθηκαν ξένοι πράκτορες, ουσιαστικά μιλώντας ως εχθροί του λαού», υποστηρίζει ο Dugin.

«Αυτό είναι τώρα το καθήκον του εσωτερικού μετώπου, των πατριωτών, των οποίων η αποστολή είναι ένας τέτοιος μετασχηματισμός της κοινωνίας ώστε να κατευθύνεται πλήρως και σταθερά, σαν ένα βέλος στη νίκη και έτσι ώστε οι νικητές που θα επιστρέψουν από τον πόλεμο να μπορούν να πουν με σιγουριά:

Αυτή είναι η χώρα μου, αυτός είναι ο λαός μου, αυτή είναι η κοινωνία μου, αυτή είναι η δύναμή μου.

Είναι αντάξια για μένα και τα κατορθώματά μου, τα κατορθώματα όλων των αδελφών μου και όλοι, που επιστρέψαμε από τον πόλεμο ή μείναμε νεκροί εκεί, στα παλιά εδάφη της μεγάλης Ρωσίας, είμαστε άξιοι αυτής της χώρας, αυτού του λαού, αυτή η κοινωνία, αυτή η δύναμη.

Γιατί εμείς είμαστε οι άνθρωποι.

Ένας λαός νικητών», καταλήγει στην ανάλυσή του ο Alexander Dugin.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια