Χωρίς ελαφρυντικά

 


Χωρίς ελαφρυντικά καταδικάστηκαν ο φίρερ Μιχαλολιάκος και τα γκεσέμια του στην εγκληματική νεοναζιστική συμμορία. Το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε να απορρίψει όλα τα αιτήματα του φίρερ και των βουλευτών της ΧΑ (της Ζαρούλια συμπεριλαμβανόμενης). Ελαφρυντικό αναγνωρίστηκε μόνο σε τέσσερις πρώην βουλευτές: σε Αλεξόπουλο και Μπούκουρα το ελαφρυντικό του 84-2ε ΠΚ (καλή συμπεριφορά μετά την πράξη), στον Μίχο το 84-2δ ΠΚ (ειλικρινής μεταμέλεια) και στον Αρβανίτη το ελαφρυντικό του 84-2α (σύννομος βίος πριν από την πράξη).

Χωρίς ελαφρυντικό έμεινε και η συντριπτική πλειοψηφία των μεσαίων στελεχών και μελών. Αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό μόνο στους Δήμου και Σκάλκο (καλή συμπεριφορά μετά την πράξη), καθώς και σε μερικούς από τους νεαρούς καταδικασθέντες (Αναδιώτη, Τσακανίκα, Αγριογιάννη, Μαρία, Ευγενικό, Αγριογιάννη, Παπαδόπουλο) το ελαφρυντικό της μετεφεβικής ηλικίας (ήταν κάτω των 25 ετών).

Στο μεταξύ, μπουκάρισε φουριόζος στο δικαστήριο ο Λαγός και υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης ολόκληρης της σύνθεσης του δικαστηρίου, επειδή… παραβίασε το τεκμήριο αθωότητας και… εξέδωσε απόφαση καθ’ υπαγόρευση. Το δικαστήριο διέκοψε  για να ξεκινήσει η σχετική διαδικασία. Οπως φαίνεται, ο Λαγός προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά του σαν τον πνιγμένο, έχοντας συνειδητοποιήσει πως θα πάει στη φυλακή, χωρίς καμιά προστασία από το Ευρωκοινοβούλιο

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια