Παλλαϊκή απαίτηση: στη φυλακή ΟΛΟΙ οι ναζιστές εγκληματίες!


Ο εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι δομημένος απλώς πάνω στο μίσος για τους μετανάστες, τους έγχρωμους, τους κομμουνιστές, τις κοινωνικές μειονότητες, αλλά είναι δομημένος πάνω στο στόχο για την εξάλειψή τους. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα στον κόσμο που να μην έχει διαπράξει ρατσιστικά εγκλήματα και εγκλήματα κατά κομμουνιστών και πρωτοπόρων εργατών. Αυτό που έγινε σε μαζική κλίμακα κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου, επαναλαμβάνεται σε μικρογραφία σε όλο τον κόσμο, εδώ και δεκαετίες, από κάθε είδους νεοναζιστικά μορφώματα. 

Ολα έχουν την ίδια ιδεολογία και το ίδιο κατά βάση modus operandi.

Oχι, δεν περιμένουμε από ένα αστικό δικαστήριο να καθαρίσει τους λογαριασμούς του κοινωνικού κινήματος με την πιο επιθετική, την πιο ακραία, την πιο εγκληματική μορφή της αστικής ιδεολογίας. Αυτή είναι δουλειά του ίδιου του κοινωνικού κινήματος.

Περιμένουμε από αυτό το δικαστήριο να κρίνει με βάση όλα τα στοιχεία που εκτέθηκαν στην πολύχρονη δικαστική διαδικασία, τα οποία δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το ότι:

Πρώτο, η εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία ήταν ο κινητήρας πίσω από τα εγκλήματα των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ.

Δεύτερο, όλα αυτά τα εγκλήματα αποφασίστηκαν από τον φίρερ και την ηγετική ομάδα της ΧΑ και εκτελέστηκαν από τα τάγματα εφόδου, κατόπιν εντολής, η οποία «κατέβηκε» ιεραρχικά.

Με βάση όλο αυτό το πλούσιο υλικό, που παρουσιάστηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, η καταδίκη όλων των νεοναζιστών, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι μονόδρομος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια