Πρόκληση Τασούλα: Υπέγραψε διορισμό της Ζαρούλια στη Βουλή

 


Το ζήτημα είναι καθαρά πολιτικό. Λίγες μέρες πριν βγει η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη νεοναζιστική συμμορία της ΧΑ, στην οποία η Ελένη Ζαρούλια, πρώην βουλευτίνα του νεοναζιστικού μορφώματος και σύζυγος του φίρερ Νικόλαου Μιχαλολιάκου, είναι κατηγορούμενη σε βαθμό κακουργήματος, ο νεοδημοκράτης πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, υπέγραψε το διορισμό της σε θέση μετακλητού υπαλλήλου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στον Μιχαλολιάκο, ο οποίος δικαιούται μετακλητό υπάλληλο ως πρώην πρόεδρος κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο Τασούλας δεν περίμενε καν την απόφαση του δικαστηρίου. Εσπευσε να υπογράψει το διορισμό, προκαλώντας τα αντιφασιστικά αισθήματα του ελληνικού λαού και παρεμβαίνοντας επί της ουσίας στην ίδια τη δίκη, με τη δημιουργία μιας περιρρέουσας ατμόσφαιρας, την οποία θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι συνήγοροι υπεράσπισης της ΧΑ.

Οι χρυσαυγίτες που θα καταδικαστούν θα έχουν σίγουρα και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Αρα, η Ζαρούλια δε θα έχει δικαίωμα διορισμού και ο Τασούλας θα πρέπει να ανακαλέσει το διορισμό. Γιατί δεν περίμενε μερικές μέρες, λοιπόν; Με την απόφαση διορισμού είναι σαν να στέλνει στους δικαστές το μήνυμα ότι δε θα πρέπει να… εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους στο ζεύγος Μιχαλολιάκου-Ζαρούλια.

H «περίοδος Μπαλτάκου» δεν έχει περάσει για τη ΝΔ. Αλλωστε, όλοι οι ακροδεξιοί της ΝΔ είχαν κάποτε αρχηγό τον Ευάγγελο Αβέρωφ, μέντορα του Κ. Τασούλα και άνθρωπο που τον έβαλε στην αστική πολιτική. Οι «αφανείς» δεσμοί της κοινοβουλευτικής Δεξιάς με τη ναζιστική Ακροδεξιά είναι πολλοί και ισχυροί.

ΥΓ1. Οι δηλώσεις «κύκλων» του Τασούλα ότι δεν μπορούσε να καθυστερήσει άλλο, διότι ο Μιχαλολιάκος είχε υποβάλει το αίτημα πριν από τρεις εβδομάδες, τον εκθέτουν ακόμα περισσότερο.

ΥΓ2. Ο φιρερίσκος διόρισε τη γυναίκα του, καταργώντας τον προηγούμενο που είχε σε θέση μετακλητού. Είναι γνωστός παραδόπιστος, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζουμε πως δεν μέτρησε αυτό. Ηξερε καλά τι έκανε και γιατί το έκανε.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.