Αντιιμπεριαλιστική Αντίσταση

Ο ιμπεριαλιστικός καπιταλισμός, δεν επιτρέπει καμιά ειρηνική λύση στα εθνικά προβλήματα, με πολεμικά και ναζιφασιστικά μέσα, με δολοφονικές ναζιφασιστικές κυβερνήσεις και πρακτικές, σε όλο τον κόσμο, με τωρινή αιχμή του δόρατος (μπούμερανγκ εναντίον του την ίδια στιγμή) στην Ουκρανία και το Ισραήλ, με τις δολοφονικές, διεφθαρμένες και ναζιφασιστικές κυβερνήσεις των υπόδικων Ζελένσκι-Νετανιάχου. 

Απέναντι στον ολοκληρωτικό δολοφονικό πόλεμο του ιμπεριαλισμού εκεί και σε όλο τον κόσμο, εδώ και έναν αιώνα, με αποκορύφωμα τους Α και Β Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα τον Διαρκή Γ Παγκόσμιο Πόλεμό του, η απάντηση ήταν, είναι και θα είναι η Αντιιμπεριαλιστική-Αντικαπιταλιστική Αντίσταση κι Επανάσταση, με όλα τα μέσα, όπως αυτά που χρησιμοποιεί η Παλαιστινιακή Επαναστατική Αντίσταση και ο Ηρωικός Παλαιστινιακός Λαός. 

Με τη συμπαράσταση όλων των λαών του κόσμου, όπως το δείχνουν οι τεράστιες διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε όλο τον κόσμο, στις ίδιες τις ιμπεριαλιστικές-καπιταλιστικές χώρες, ΗΠΑ, ΕΕ, Ελλάδα.

 Έχοντας οι λαοί σαν κέντρο Αντίστασης κι Ανατροπής του ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού και του πολέμου-ναζιφασισμού του, τη Λαϊκή Κίνα και τη Ρωσική Ομοσπονδία.

 Σ’ αυτή την κρίση αποσύνθεσης, κατάρρευσης κι ανατροπής είναι που παραδέρνει και η διεφθαρμένη και προδοτική γραφειοκρατία της αριστεράς κάθε απόχρωσης που υπηρετεί τον καπιταλισμό-ιμπεριαλισμό, τα σχέδια, τις προετοιμασίες και τις δράσεις του.

Ο καπιταλισμός-ιμπεριαλισμός αποσυντίθεται, καταρρέει κι ανατρέπεται, εξαφανίζεται οριστικά από την ιστορία, η Αριστερά αποσυντίθεται παροδικά από τη γραφειοκρατία της, αλλά Αναγεννάται μέχρι το σοσιαλισμό.

 Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και ναζιφασισμός «δεν πεθαίνει από μόνος του, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια