Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξεπέρασαν και τους ναζί

 

Ο Μοχάμεντ Σάλαχ Μπαχάρ, ένα παιδί με σύνδρομο Down και αυτισμό, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο οικογενειακό του σπίτι στη Σουζάια, την ανατολική γειτονιά της πόλης της Γάζας, από το σιωναζιστικό στρατό. Το παιδί βρήκαν νεκρό η μητέρα του και οι αδερφές του, όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους μετά την ήττα και απόσυρση του σιωναζιστικού στρατού από τη Σουζάια.

Ο σιωναζιστικός στρατός εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας Μπαχάρ την περασμένη εβδομάδα και το μετέτρεψε σε στρατιωτικό φυλάκιο. Απήγαγε δύο από τους αδελφούς του Μοχάμεντ (ο ένας είναι ο δημοσιογράφος Μικαέλ Μπαχάρ) και υποχρέωσε τη μητέρα, τις αδελφές και τα παιδιά της οικογένειας να εγκαταλείψουν το σπίτι και τον Μοχάμεντ, χτυπώντας τους άγρια. Ενας τρίτος αδελφός του Μοχάμεντ έχει συλληφθεί και είναι εξαφανισμένος εδώ και τρεις μήνες.

Πριν τον σκοτώσουν, έβαλαν σκυλιά να τον «μυρίσουν». Το παιδί χάιδευε τα σκυλιά, ενώ οι σιωναζιστές διασκέδαζαν χτυπώντας το. Μετά το αποτελείωσαν με σφαίρες!

Oταν οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού απελευθέρωσαν το Αουσβιτς δεν πίστευαν στα μάτια τους μπροστά σ’ αυτά που αντίκρισαν. Με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα, οι θηριωδίες των σιωναζιστών έρχονται η μία μετά την άλλη στη δημοσιότητα. Η βαρβαρότητά τους είναι στίγμα για όλη την ανθρωπότητα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Σχόλιο