Περί Νομικής

Πρώτον: Το μακροπρόθεσμο και οργανωμένο στρατηγικό σχέδιο της αλλοδαπής εισβολής και κατοχής.

Τα εκατομμύρια των αλλοδαπών εισβολέων δεν ήρθαν αυθόρμητα από τα πέρατα του κόσμου και τα βάθη της Ασίας. Ήρθαν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, καθοδηγούμενα και με συγκροτημένες «εστίες» μαφιών και συμμοριών «κρούσης».

Οι στρατιές των αλλοδαπών εισβολέων δεν υπάγονται σε καμία λογική και «νόμο» των μεταναστευτικών «ρευμάτων» ή των αυθόρμητων «κυμάτων» μετακινήσεως πληθυσμών.

Αποτελούν ένα οργανωμένο, στρατηγικό σχέδιο του μεγάλου κεφαλαίου και των διεθνών μηχανισμών του ιμπεριαλισμού για την ολοκληρωτική κατάλυση ΟΧΙ μόνο όλων των εργατικών και λαϊκών κεκτημένων, αλλά και της εθνικής υπόστασης της χώρας μας.

Δεύτερον: «Στρατοί» κατοχής
Η οργανωμένη απόβαση από τα λιμάνια της Κρήτης και η κατάληψη της Νομικής αν δεν είναι οργανωμένη (από τα δίκτυα και το παρακράτος του κεφαλαίου) πολεμική επιχείρηση εισβολής, τότε τι είναι; Αυθόρμητη εκδήλωση πεινασμένων από τα πέρατα του κόσμου που επέλεξαν, δια της επιφοιτήσεως, τη Νομική σαν στρατόπεδό τους;

Τρίτον: Τα παιχνίδια της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της Παιδείας και της κατάργησης του Ασύλου.
Χρόνια τώρα τα νεοταξικά τάγματα των «αναρχο-αυτόνομων» και των επιδοτούμενων «αντιρατσιστών», προλείαναν το έδαφος και επέφεραν θανάσιμα κτυπήματα κατά του Ασύλου.

Τώρα χρησιμοποιούν τους αλλοδαπούς εισβολείς για το τελειωτικό κτύπημα!!!


ΟΛΑ αυτά τα σοβαρά πολιτικά ζητήματα της αλλοδαπής εισβολής και κατοχής επικαλύπτονται και αποκρύπτονται ΕΠΙΜΕΛΩΣ από τις πολιτικές δυνάμεις και από αυτές με προσωπεία «πατριωτικά».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.