Το νέο σχέδιο εξαπάτησης του εκλογικού σώματος από το ΠΑΣΟΚ

Αυτό που πριν μερικές ημέρες είχαμε προβλέψει ότι θα κάνει η κυβέρνηση, δηλαδή να στήσει σκηνικό πρόωρων εκλογών, το επιβεβαιώνουν οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου.
Γράφαμε ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει καταστρώσει σχέδιο να πάει σε πρόωρες κάλπες έχοντας εξασφαλίσει κάποιες προϋποθέσεις.
Έτσι, θα επιδιώξει να κερδίσει και πάλι τις εκλογές και ελεύθερος πια να πάρει νέα σκληρά μέτρα που θα είναι υποχρεωτικά καθώς η χώρα έχει πτωχεύσει αλλά δεν τον λένε ξεκάθαρα.
Ο διεμβολισμός του εκλογικού σώματος έχει τέσσερις βασικές συνιστώσες:
1. Ανεβάζουμε τους τόνους στην εξωτερική πολιτική και κυρίως στα Ελληνοτουρκικά.
2. Επιχείρηση «καθαρά χέρια»
3. «Ικανοποιείστε τους νοικοκυραίους με κάθε τρόπο».
Α. με συλλήψεις τρομοκρατών
Β. Ο φράχτης του Έβρου.
4. Μεταρρυθμίσεις στην οικονομία.
Υπάρχει, όμως, κι ένα κρυφό σχέδιο, αυτό που θα δικαιολογεί την προσφυγή στις κάλπες. Βάζουμε ορισμένους κυβερνητικούς βουλευτές να κάνουν σκληρή κριτική, βάζουμε και μερικούς πράσινους συνδικαλιστές που τώρα το θυμήθηκαν, να εξαπολύσουν επίθεση για αλλαγή στο DNA του ΠΑΣΟΚ κι έτσι πάμε στις εκλογές γιατί, όπως θα πει ο πρωθυπουργός «δεν εκβιάζομαι, θέλω καθαρή εντολή».
Κι αν όλα αυτά είναι αστεία, που να δείτε τα σοβαρά που θα έλθουν αν όντως πάμε σε εκλογές και το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνει κυβέρνηση. Τότε θα ανακοινωθεί η χρεοκοπία, με όποιο όνομα κι αν χρησιμοποιηθεί (αναδιάρθρωση, νέο δάνειο, νέο Μνημόνιο), τότε θα ανακοινωθούν συνεκμεταλλεύσεις στο Αιγαίο και άλλες συμφωνίες που κρατούνται σαν επτασφράγιστα μυστικά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.