Εκβιασμοί

Μέχρι τώρα ο αρχηγός της Ν.Δ έτρωγε το δημόσιο κράξιμο για τις κωλοτούμπες του, να συρθεί στην υποστήριξη της μνημονιακής πολιτικής από τύπους σαν τον Τράγκα και τον Μπουμπούκο.

Αν τυχόν και δεχθεί, ο Σαμαράς, τους όρους που έβαλε ο Λουκάς Παπαδήμος για να γίνει πρωθυπουργός, τότε θα μιλάμε ότι έχει καταντήσει ρόμπα ξεκούμπωτη, που θα ‘λεγε και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος.

Σίγουρα θα θυμάστε τις «εθνοπρεπείς δηλώσεις» του αρχηγού της Ν.Δ., όπως τις χαρακτήριζαν οι δεξιές ιστοσελίδες, ότι δεν πρόκειται να υπογράψει αυτό που του ζητούσαν τα διευθυντήρια των Βρυξελλών γιατί  «υπάρχει εθνική αξιοπρέπεια», όπως έλεγε. Τώρα όπως μαθαίνουμε ο Λουκάς Παπαδήμος έβαλε σαν όρο για να γίνει πρωθυπουργός να υπογραφεί και από τα δύο μεγάλα κόμματα -ΠΑΣΟΚ και ΝΔ- ότι θα υλοποιηθεί η συμφωνία της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτώβρη.

Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν θα εξευτελιστεί τόσο πολύ ο Σαμαράς και θα υποκύψει στον εκβιασμό. Από την άλλη όμως καταλαβαίνουμε το πρόβλημα του πολιτικάντη που με τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις του κοντεύει να καταντήσει το κόμμα του … «Πολιτική Ανοιξη».

Να το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά. Δεν πρέπει να ενδιαφέρουν τον εργαζόμενο λαό και τα λαϊκά στρώματα όλες αυτές οι ίντριγκες που συμβαίνουν τελευταία για τον σχηματισμό κυβέρνησης σφαγιασμού του λαού. Ο λόγος που κάνουμε σχετικές αναρτήσεις είναι για να δείξουμε πόση σαπίλα υπάρχει στο αστικό πολιτικό σκηνικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.