Αστυνομοκρατούμενη πόλη

 Από αύριο και μέχρι την Πέμπτη εν’ όψη της 38ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου θα ζούμε σε μια αστυνομοκρατούμενη Αθήνα. Η νέα κυβέρνηση του μαύρου μετώπου κινητοποιεί όλο τον κατασταλτικό της μηχανισμό και εκτός απ’ τους πάνω από 7.000 πραιτοριανούς του Παπουτσή, που θα κάνουν «διάλογο», με τον τρόπο που ξέρουν, αν οι διαδηλωτές «δεν συμμορφωθούν προς τα υποδείξεις», θα εφαρμόσουν και μια σειρά άλλων μέτρων.

Τα  δημοσιογραφικά  φερέφωνα των αστυνομικών μας λένε ότι θα εφαρμοστεί άλλο ένα «δημοκρατικό» μέσο με «προληπτικές, στοχευμένες προσαγωγές» πριν και κατά την διάρκεια της πορείας προς την Αμερικανική πορεία. Απ’ ότι ακούμε απ’ τα καθεστωτικά ΜΜΕ «ρόλο θα παίξει και η αντιτρομοκρατική στα μέτρα ασφαλείας για το Πολυτεχνείο».

Τρομοκρατημένο όλο το αστικό πολιτικό σκηνικό, αφού όσο και να προσπαθούν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, όλοι γνωρίζουν ότι η νέα πραξικοπηματική κυβέρνηση που έχει συγκροτηθεί έναν και μοναδικό σκοποό έχει: Τον σφαγιασμό των εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, να καθυποτάξει κάθε λαϊκή αντίσταση. Και αν η οργή και η αγανάκτηση των λαϊκών στρωμάτων εκδηλωθεί κατά τον γιορτασμό του Πολυτεχνείου, θα σκορπίσει εφιάλτες σε καπιταλιστές και πολιτικούς κολαούζους τους. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.