Αγέλη των λύκων


cb3f6-euro_dialysh_1

Η παρέα των Ευρωπαίων μαφιόζων δεν πρόκειται να πάει σε κανενός είδους συμβιβασμό· θα το είχε άλλωστε κάνει αν το ήθελε πραγματικά και οι ισορροπίες δυνάμεων δεν πρόκειται να τους το επιβάλλουν.
Η «αγέλη των λύκων» θα επιχειρήσει να τα πάρει όλα· όχι μόνο την υποταγή της χώρας αλλά και την πλήρη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς στην χώρα μας.
Αν η κυβέρνηση δεν τολμήσει γρήγορα και αποφασιστικά να κινηθεί στον δρόμο της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα αιφνιδιάζοντας τους δανειστές και τα ντόπια τσιράκια τους, η ήττα θα είναι συντριπτική.
Όχι μόνο για την κυβέρνηση -που δεν με ενδιαφέρει καθόλου- αλλά για τον λαό και την χώρα.
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών προτιμά την έξοδο από το ευρώ από την παραμονή στον αποικιοκρατικό ζυγό των μνημονίων. Ας βγει επιτέλους στο προσκήνιο.
Αν τώρα δεν ακουστεί –και δεν επιβληθεί δυναμικά– το «Αυτήν την Ευρώπη σας την χαρίζουμε», έχουμε τελειώσει για πάντα. Κι όσα θα έρθουν θα είναι χειρότερα από όσα μας έχουν συμβεί από ποτέ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.