Τώρα στοχοποιούν τους ανεμβολίαστους

 Τώρα στοχοποιούν τους ανεμβολίαστους ή ένα "αριστερό"χέρι βοηθείας σε κάθε αντιλαϊκό σενάριο που βασίζεται στον υγειονομικό τρόμο των πολιτών.

Πηχυαίοι τίτλοι, «ενημερώνουν» την κοινωνία για τους κινδύνους που εγκυμονεί η ύπαρξή τους. Χρεώνουν σε αυτούς την κατάσταση που επικρατεί στο διαλυμένο από τις κυβερνητικές πολιτικές ΕΣΥ.

Κρύβουν πίσω από τους ανεμβολίαστους τις ανύπαρκτες ΜΕΘ, την έλλειψη φαρμάκων, την υποστελέχωση των νοσοκομείων, ακόμη και την κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις αναστολές των χιλιάδων υγειονομικών. Εξωραΐζουν την ανυπαρξία κάθε μέτρου πρόληψης.

Από τα τεστ, που τα έχουν μετατρέψει σε εργαλείο ποινής και εκβιασμού, μέχρι την κατάσταση στα σχολεία.

Κάθε αρνητική εξέλιξη επιχειρείται να χρεωθεί από τώρα στους ανεμβολίαστους. Είτε αφορά τις ΜΕΘ και τους νεκρούς, είτε το κλείσιμο των σχολείων ή ακόμη και την οικονομία. Σε αυτούς επιχειρείται να χρεωθούν ακόμη και οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον πλανήτη πολύ πριν τον κορονοϊό. Με μια άθλια και καταιγιστική προπαγάνδα έχουν καταφέρει να στρέψουν τη δημόσια συζήτηση από κάθε ψήγμα κριτικής στην κυβερνητική πολιτική και τις εγκληματικές της ευθύνες, στις «ευθύνες» των ανεμβολίαστων.

Αυτές οι «ευθύνες» και η εξωφρενική στοχοποίηση των ανεμβολίαστων γίνονται το νέο όχημα εξωραισμού τής κυβερνητικής πολιτικής.

Πάνω σε αυτή την προπαγάνδα εδραιώνουν τη συνέχειά της και τα νέα εγκλήματα που κυοφορεί.

Εκτός από τις απαγορεύσεις για είσοδο σε κλειστούς χώρους των ανεμβολίαστων και το οικονομικό χαράτσι των πληρωμένων rapid, ακόμη και για την πρόσβαση στην εργασία, νέα μέτρα υφαίνονται από την κυβερνητική προπαγάνδα και περιγράφεται ακόμη και η απαγόρευση κυκλοφορίας μόνο για ανεμβολίαστους!

 Όταν όμως όλες οι επιστημονικές έρευνες καταλήγουν ότι και οι εμβολιασμένοι μπορούν να νοσούν και να μεταδίδουν τον ιό, όλα αυτά τα μέτρα όχι απλά στερούνται λογικής και υγειονομικού περιεχομένου, αλλά -εκτός από το να μεταθέτουν τις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες- στοχεύουν και στην εμπέδωση και εξοικείωση με φασιστικού τύπου διαχωρισμούς.

Απαραίτητο στοιχείο για την εμπέδωση του κυβερνητικού αφηγήματος είναι οι ποινές, οι διακρίσεις και κάθε είδους διαστροφι­κό μέτρο «καταπολέμησης» των ανεμβολίαστων.

Όσο και αν προσπαθούν να ταυτίσουν το σύνολο αυτών των αμφιβολιών με ψεκασμένες θεωρίες και να καταλογίσουν σε αυτές τις όποιες ευθύνες, είναι δεδομένο ότι η εργαλειοποίηση σε διεθνές και σε εσωτερικό επίπεδο των εμβολίων, οι επιλογές και παλινωδίες της «επιστημονικής κοινότητας» για το ποια εμβόλια είναι ασφαλή, η έλλειψη και η άρνηση για τον παραμικρό ιατρικό έλεγχο κατά την πραγματοποίηση του εμβολιαστικού προγράμματος είναι οι πραγματικές αιτίες για κάθε αποτυχία του.

 

Η συμπόρευση ή και η ταύτιση ευρύτερων δυνάμεων με την «εθνική εκστρατεία εμβολιασμού» του Μητσοτάκη, η αναμάσηση του αφηγήματος της στοχοποίησης των ανεμβολίαστων ακόμη και από δυνάμεις που αναφέρονται στην αριστερά, έχει υπονομεύσει το τελευταίο διάστημα το μέτωπο αναμέτρησης με την εγκληματική κυβερνητική πολιτική στο μέτωπο της πανδημίας.

Ειδικά στο συνδικαλιστικό κίνημα, η δυσκολία απάντησης στην υποχρεωτικότητα και τις αναστολές χιλιάδων εργαζομένων, η αδυναμία υπεράσπισης των δικαιωμάτων και της εργασίας τους, η αναπαραγωγή πλαστών διαχωρισμών και διλημμάτων και όλου του κυβερνητικού αφηγήματος από τις βασικές του δυνάμεις, έχουν οδηγήσει στις περισσότερες περιπτώσεις στην υποβάθμιση της πάλης για τα μεγάλα αιτήματα της ενίσχυσης του ΕΣΥ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΟΕΝΓΕ χρειάστηκε να περάσουν δύο μήνες από την εφαρμογή των αναστολών ώστε στις 21 Οκτώβρη να πραγματοποιήσει την πρώτη της απεργιακή κινητοποίηση. Η οποία απέχει 5 μήνες από την προηγούμενη! Και αυτό, με δεδομένα τα όσα τραγικά συμβαίνουν στα νοσοκομεία και στο ΕΣΥ αυτό το διάστημα.

Αυτό ακριβώς πετυχαίνει η κυβερνητική πολιτική και η προσαρμογή σε αυτήν με το κυνήγι και τη στοχοποίηση των ανεμβολίαστων.

 Τον εξωραϊσμό της.

 Αυτόν τον εξωραϊσμό που της προσφέρει το άλλοθι για την συνέχειά της. 

Για μια συνέχεια, που αν επιτραπεί, θα αποδειχθεί ακόμη πιο ολέθρια για το λαό και τον τόπο.

Υ.Γ

Δύο φωτό με νόημα....


 Χωρίς αποστάσεις και χωρίς μάσκες (αυτά είναι για τους άλλους)






 Η εκκλησία στο πλευρό του καθεστώτος.





 

Τώρα το πιάσαμε το νόημα;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.