Έι εσείς. Φίλοι, αντίπαλοι...Μια οφειλόμενη απάντηση

  


(φωτό: Στα πρώτα χρόνια του φασισμού στην Γερμανία, σφράγιζαν τα μέτωπα και τα μάγουλα όσων πελατών εξέρχονταν από εβραικά καταστήματα.)

Στην Ελλάδα έχουμε πλέον την ενεργό συμμετοχή κλάδων της οικονομίας (εστίαση, διασκέδαση, λιανεμπόριο) στο αφήγημα, μέσω του ρόλου τους ως υγειονομικοί “μπάτσοι”, αυτοπαγιδευόμενοι σε μια  διαχείριση που περιλαμβάνει διαβατήρια εμβολιασμού και   οριζόντια, επαναλαμβανόμενα και άχρηστα διαγνωστικά τεστ ως πιστοποιητικά κυκλοφορίας.

 
Ο κάθε υπάλληλος και επιχειρηματίας παριστάνει τον ελεγκτή υγειονομικής κατάστασης του κάθε  πολίτη. 


Πήγαμε σε μια επ’ άπειρον ομηρία, ακόμη και με νέο εμβολιασμό σε όσους νόσησαν  αφού είχαν ήδη ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους


Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για την προδιαγεγραμμένη επέλαση του στρατού ειδικών και άσχετων με το θέμα πολιτικών υπαλλήλων που θα καθιερώσουν την προσωρινότητα της “ελευθερίας”.


Και ενώ το σύστημα υγείας βρίσκεται σε συνθήκες μεγάλης πίεσης, κανείς από τους υπερασπιστές και προστάτες της υγείας μας δεν θυμήθηκε τους χιλιάδες υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή.

 
Το βατερλό της διαχείρισης  είναι πρωτοφανή και προφανή για όλους πλην του στρατού των ακαταδίωκτων και ακαταλόγιστων, που χρησιμοποιούν την ασυλία και την απουσία λογοδοσίας για να επιβάλλουν τη λογοκρισία. 

Ο παραλογισμός έχει γίνει πλέον επικίνδυνος, έχοντας ήδη οδηγήσει στην οικονομική, επιστημονική, πολιτική, κοινωνική  χρεωκοπία. 


Αφορά όλους εμάς, που δεν μας άγγιξε ο κοινωνικός διαχωρισμός, το νταβατζιλίκι που δέχεται ο διπλανός μας. 


Κανείς μας δεν είναι άμοιρος ευθυνών, γιατί χωρίς εμάς δεν θα υπήρχε το δεκανίκι  εκείνων που εμφανίζονται να πωλούν προστασία με τις τιμωρητικές και διχαστικές αποφάσεις τους, ενώ στην πραγματικότητα έχουν ισοπεδώσει τα πάντα. 


Η συμμετοχή μας στο αφήγημα ομηρίας και αιχμαλωσίας θα πρέπει να μας κάνει να ντρεπόμαστε.

 
Και επειδή η πανδημία είναι μόνο η αρχή και η κλιματική αλλαγή έπεται, η σιωπή όλων γίνεται συνενοχή.

 
Για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτής της κατάστασης, θα έρθει ο καιρός της κοινωνικής απαξίωσης. 

 
Αυτό φωνάζουν οι συνεργάτες τους,οι συνεργοί, οι "μπροστινοί.Αυτοί υπηρετούν τα πλέον ακραία μέτρα, τον σύγχρονο "κοινοβουλευτικό" φασισμό! Αυτοί νομιμοποιούν τους κυβερνώντες. Φερέφωνα του ακροδεξιού υπουργού υγείας.


Κι όταν λέμε "κυβερνώντες", εννοούμε, όχι μόνο τους ασκούντες την  εξουσία τους σε βάρος του κόσμου που υποφέρει, αλλά και τους βαστάζους της κατ¨επίφασιν λεγομένης αντιπολίτευσης. 

 
Όλους ανεξαιρέτως παρέχοντας το αναγκαίο στους "Μητσοτάκηδες" άλλοθι με τη σιωπή ή τις τάχα διαφωνίες τους, διαφωνίες του επιπέδου του καφενέ τους.


Έι εσείς. Εμβολιασμένοι και μη,εμβολιασμένοι.
Φίλοι, αντίπαλοι...
Για δέστε, λοιπόν, πώς έρχονται κατά πάνω μας τα ανθρώπινα!
Έπρεπε να βιώσουμε τόσο αιφνίδια, αυτή τη βαρβαρότητα, για να νιώσουμε όπως ένιωθαν τόσον καιρό οι αποκλεισμένοι του κόσμου.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.