Κράξιμο στους ξεπουλημένους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ


Εστω κι αν ήταν συμβολική η κίνηση του δεν παύει να έχει την σημασία της. Αναφερόμαστε στο μπουκάρισμα που έκαναν μέλη του ΠΑΜΕ στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής και στο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα του «Άθως Παλλάς» που διεξάγετε το συνέδριο των ξεπουλημένων εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ.

Το ντου των μελών του ΠΑΜΕ συνοδεύτηκε με τα ανάλογα συνθήματα όπως «έξω οι πουλημένοι», ενώ στο στόχαστρο τους βρέθηκε και ο γραμματέας της ξεπουλημένης Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας εργατών, Τόμ Τζέκινγκ που ήταν προσκεκλημένος της κλίκας του Παναγόπουλου. Αυτός σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο Γ. Πιέρρος, στέλεχος του ΠΑΜΕ «Δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των εργαζομένων, αλλά τα συμφέροντα του κεφαλαίου και της εργοδοσίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Τέτοιες ενέργειες πρέπει να συνεχιστούν και να μην παραμείνουν μόνο σε συμβολικό επίπεδο για να πάρουν ένα μάθημα τα τσιράκια της κυβερνητικής ΓΣΕΕ ότι δεν μπορούν να είναι στο απυρόβλητο όσο παριστάνουν τα δεκανίκια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.