Αποχώρηση του Αλέκου Χαλβατζή από το ΚΚΕ


Η αποχώρηση του Αλέκου Χαλβατζή (γιό του Σπύρου) από το ΚΚΕ ήταν γνωστή εδώ και πολύ καιρό.
Ο ίδιος επέλεξε να μην την δημοσιοποίηση τόσο καιρό και το κάνει σήμερα μέσα απ’ το προσωπικό του μπλογκ.

Σαν λόγους αποχώρησεις του επικαλείται ότι διαπίστωσε "σοβαρή έκτροπή του ΚΚΕ, από τη θεωρία του Μαρξισμού-Λενινισμού, το Πρόγραμμα του και τις αρχές λειτουργίας του".

Σχόλια

Ο χρήστης nikos1984 είπε…
πολοι εχουν φυγει απο το κκε την τελευταια 20 ετια αλλα πολοι περισσοτεροι εχουν ενταχθει σε αυτο ειται ως μελη αλλα πολυ περισοτερο ως οπαδοι.
ο αλεκος ειναι απο αυτους που εφυγαν. η αποχοριση του αξιοποιηται απο αυτους που ολα αυτα τα χρονια ηταν σε χειμερια ναρκη η πολεμουσαν τα δικαιοματα των εργαζομενων επισης αξιοποιηται απο αυτους που δινουν συγχοροχαρτι στις εθνικες κυβερνησεις και στην ευρωπαικη στρατιγηκη που υλοποιηται με συμφονια εθνικων κυβερνησεων αλλα και στην παγκοσμια πολιτικη που διαμορφονεται με βαση τα συμφεροντα του κεφαλαιου.
αξιοποιηται επισης απο οσους μιλαν για προδοτικη αντεθνικη και κατοχικη πολιτικη παραποιονταν και διαστρεφοντας τις πραγματικες αιτιες τις κρισεις και των μεταρυθμισεων που βιονουμε σημερα αφου υλοποιουνται στο ονομα τις κρισεις και του δημοσιονομικου χρεους μεταρυθμισεις και μετρα που ειχε παρθει αποφαση απο την κυβερνιση και ευρωπαικη ενωση πανω απο 20 χρονια.
καλα θα κανουν τα ορνεα να ασχολιθουν με τα δικα τους ζητηματα που το κκε ετσι και αλιως δεν κρινει αξια λογου για να ασχοληθει… σταματιστε καποιοι να συμπεριφερεστε σαν ορνεα και σαπροφιτα.
αν δεν ειστε αξιοι να δημιουργισετε η δεν θελετε αγωνες και συνθηκες για τον σοσιαλισμο και μια δικαιη εργατικη κοινωνια παψτε να προσπαθητε να συκοφαντητε αυτους που ειναι αξιοι

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.