Το μαγευτικό σκοτάδι της Σαντορίνης

Επικοινωνιακού χαρακτήρα ήταν τελικά το μπλακ άουτ στη Σαντορίνη. Η κυβέρνηση θέλησε να γιορτάσει τον αριθμό των 17.000.000 τουριστών στην Ελλάδα και διοργάνωσε ένα τεράστιο «μπλακ άουτ πάρτι» που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο.
Παλιότερα η Σαντορίνη ήταν γνωστή για το μαγευτικό ηλιοβασίλεμά της. Τώρα είναι πια γνωστή για το μαγευτικό σκοτάδι της.
Ολοι οι τουρίστες δεν πάνε πια στη φανταστική δύση του ηλίου. Περιμένουν πότε θα νυχτώσει και πότε θα γίνει πίσσα και κατράμι για να δουν το νησί όπως δεν το είχαν φανταστεί ποτέ. Στα υπέροχα καταπληκτικά σκοτάδια.
Η Ολγα Κεφαλογιάννη δεν προλαβαίνει να βγάζει νέα προσπέκτους «ζήσε το μπλακ άουτ σου στην Ελλάδα» και φτάνουν χιλιάδες τα τσάρτερ στην υπέροχη χώρα μας με τα καλύτερα μπλακ άουτ στον κόσμο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πιο πολύ φως βγάζει η λάβα από το ηφαίστειο απέναντι, παρά η Σαντορίνη ολόκληρη.
Ο δήμαρχος βγήκε στις τηλεοράσεις και ζητούσε απεγνωσμένα να πάει εκεί ένας υπουργός να συντονίσει, αλλά ο μόνος που βρέθηκε τέτοιες μέρες ήταν η φίλη Κεδίκογλου.
Τα σκοτάδια σκίζουν μόνο τα κεριά και οι λαμπάδες και οι ντόπιοι εξηγούν στους τουρίστες ότι είναι Μεγάλη Παρασκευή και να ετοιμαστούν με κατάνυξη για την περιφορά της εικόνας.
Ενα ζευγάρι Ιαπώνων ήταν να παντρευτεί βράδυ, αλλά τελικά ανακαλύφθηκε το πρωί ότι η νύφη ήταν Κινέζος.
Μεγάλη ζημιά έγινε με τα ευπαθή προϊόντα που ήταν μαϊμού και φόλα και έγιναν κανονικά.
Νυχτερινές συναυλίες στο σκοτάδι έτρεξαν να δώσουν Ρέμος, Βέρτης, Κιάμος. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ δεν έβλεπαν τη μύτη τους και κουτρουβαλούσαν στα καλντερίμια κι έτσι δεν έβαλαν λουκέτο ούτε σε ένα μαγαζί για να δείξουν οι ειδήσεις.
Λόγω μεγάλου σαξές στόρι οι βραδιές «Μαγευτικά μπλακ άουτ στη Σαντορίνη» θα διοργανώνονται κάθε χρόνο από 14 έως 19 Αυγούστου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.