Μιχαλολιάκος: Θεαματική κωλοτούμπα…

Το «Παρόν της Κυριακής» πήρε συνέντευξη από το Νίκο Μιχαλολιάκο. Πολλά δημοσιογραφικά ιστολόγια «αντικειμενικής ενημέρωσης» δεν αναφέρθηκαν καθόλου στη συνέντευξη, παρά τον εντυπωσιακό χαρακτηρισμό από «Παρόν»: «Ένας μεταλλαγμένος Μιχαλολιάκος»!
Η μεγάλη «μετάλλαξη» του Μιχαλολιάκου συμπυκνώνεται στα παρακάτω λόγια:

«Οι ανακριτές και οι Εισαγγελείς είναι άνθρωποι, και ως άνθρωποι κάνουν λάθη. Το αλάθητο το έχει μόνο - και κακώς το έχει - ο Πάπας της Ρώμης. Στην δική μας περίπτωση κατηγορηματικά δηλώνω και πιστεύω ότι τελικά η Δικαιοσύνη θα λάμψει και θα μας παραδώσει αθώους στην κοινωνία. Διότι όλα αυτά τα περί εγκληματικής οργανώσεως είναι μια τερατολογία, η οποία στηρίχθηκε σε μία πολιτική σκοπιμότητα...».

Εδώ ο Μιχαλολιάκος κάνει στροφή 180 μοιρών: Οι δικαστές από «επίορκοι και ξεπουλημένοι» μεταλλάσσονται σε «άνθρωποι» που κάνουν «ανθρώπινα λάθη».

Να θυμίσουμε ότι μέχρι χθες ο Μιχαλολιάκος και όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, με υστερικούς αφρούς χαρακτήριζαν:
«Επίορκους και ξεπουλημένους Ανακριτές και Εισαγγελείς οι οποίοι κατευθύνονται με ένα τηλεφώνημα από τον Αθανασίου»!!!

Αυτή η θεαματική κωλοτούμπα επιβεβαιώνει καθαρά ΟΧΙ απλώς τις υπόγειες συμφωνίες της κυβέρνησης με τη Χρυσή Αυγή (αυτές έχουν αποκαλυφτεί και από τις επαφές Κασσιδιάρη Μπαλτάκου (κασέτα), αλλά ότι οι ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ βρίσκονται σε προχωρημένο και τελικό στάδιο…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.