Κοροναϊκά


Το ξέρατε ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας στο σχολείο «δεν ήταν ούτε ο φασαριόζος, ούτε ο εξυπνάκιας, ούτε το σαΐνι, αλλά ούτε και ο απουσιολόγος. Ηταν ένα ήσυχο παιδί, ο αθόρυβος εργάτης»; Οτι συμμετείχε στις εκδρομές και στα μπουγελώματα με τους συμμαθητές του; Τώρα θα σας παρακαλέσουμε να καθήσετε, γιατί η επόμενη είδηση είναι συ-γκλο-νι-στι-κή. Στην πέμπτη Δημοτικού, ο Σωτήρης «είχε βρει το θάρρος, που ήθελε θάρρος εκείνη την εποχή», και είχε ζητήσει από συμμαθήτριά του «να τα φτιάξουν»! Ναι, να τα φτιάξουν!! Από τότε έδειχνε ότι κάποια στιγμή, με το θάρρος του, θα έσωζε το έθνος!!!

Αυτά τα συγκλονιστικά ανακάλυψαν τα δημοσιογραφικά σαΐνια του Star και τα παρουσίασαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, σε ρεπορτάζ με θέμα: «O Σωτήρης Τσιόδρας που δεν γνωρίζουμε». Τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε συμμαθήτριά του σε όλες τις τάξεις από το Δημοτικό μέχρι το Λύκειο, η οποία ήταν και αυτή που – στην πέμπτη Δημοτικού, επαναλαμβάνουμε: στην Πέμπτη Δημοτικού! - δέχτηκε την πρόταση που έμελλε ν’ αλλάξει την ιστορία αυτού του τόπου: «θέλεις να τα φτιάξουμε;»!

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε το Star και τους δαιμόνιους ρεπόρτερ του. Επεισαν και τους πλέον δύσπιστους, ότι έχει πέσει κυβερνητική γραμμή: «Στηρίξτε τον Τσιόδρα. Τόσα λεφτά σας δώσαμε, κάντε επιτέλους τη δουλειά σας». Κάθε κανάλι (το Star ας πούμε), κάθε ραδιόφωνο, κάθε αστοφυλλάδα κάνει τη δουλειά με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.