Δεν υπάρχει πλέον «Αριστερά», άξια του ονόματός της. (Περί σύριζα ο λόγος)

Μετά την είσοδό της – με ρυθμούς σίφουνα – στην προεκλογική κονίστρα του ΣΥΡΙΖΑ, η «Μαρία Αντουανέτα των Γιαννιτσών» (Έφη Αχτσιόγλου) έρχεται πλέον αντιμέτωπη με τον «Αυτοδημιούργητο Εφοπλιστή» από  τα Χανιά. 

 Το επίδικο όμως σημείο δεν είναι η «ευειδής εμφάνιση» και τα ακριβά μοντελάκια της Έφης ούτε η επιχειρηματική καριέρα με Αμερικανικές προδιαγραφές, αλλά η ζητούμενη Αριστερά.

 Για μια «Αριστερά» που θα στρογγυλοκαθίσει στον «Θρόνο του Φιλελεύθερου Δικαιωματισμού» όπου δεν είσαι ό,τι «πραγματικά αντανακλάς» εκπροσωπώντας μια πραγματικότητα, αλλά αντίθετα, είσαι «ό,τι δηλώσεις» για «όποια νομιζόμενη πραγματικότητα φαντασιώνεσαι».

Στον  ΣΥΡΙΖΑ, συμβαίνουν πολλά παράξενα, φαιδρά και αστεία που προξενούν χαρμολύπη δηλαδή κλαυσίγελο και τραγέλαφο αλλά και πολύ θόρυβο, δηλαδή τρανταχτά γέλια.

Οι μάζες στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δεν «έχουν πάει Δεξιά» γιατί «φασιστικοποίηθηκαν»  αλλά γιατί απλούστατα δεν υπάρχει πλέον «Αριστερά», άξια του ονόματός της.  

Όταν απλά διαχειρίζεσαι τον Καπιταλισμό σαν «Αριστερή» Κυβέρνηση, οι μάζες θα πάνε στον Original Καπιταλισμό που είναι η Δεξιά/Κεντροδεξιά και όχι στην νεφελώδη «Αριστερά». 

Γι’ αυτό και εσύ, της «σκεπτόμενης, προβληματιζόμενης, διανοούμενης, ανωτάτου επιπέδου» «Αριστεράς», εάν νομίζεις πως πηγαίνοντας όλο και δεξιότερα θα κερδίσεις την «πολυδιαφημισμένη Μεσαία Τάξη» είσαι σίγουρα  γελασμένος. 

Κέρδισε πρώτα τα λαϊκά στρώματα που έχασες και τα οποία πήγαν στο απέναντι, το «δεξιό πεζοδρόμιο» και μετά τα ξανάλεμε.

 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια