Σχόλια

 


Ο Κυρ. Μητσοτάκης και το διαλυμένο, ανίκανο «επιτελικό» του κράτος, με την εξοργιστική συνδρομή των κυρίαρχων ΜΜΕ, υποβαθμίζουν ή αποσιωπούν προβλήματα και καταστάσεις, διαστρεβλώνουν ή ψεύδονται, παραπληροφορούν συστηματικά και προκλητικά. 

Όλοι μαζί καταφεύγουν σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και σκηνοθετούν μια παραπλανητική πραγματικότητα, όπου η αλαζονεία περισσεύει, αναφερόμενοι στο «συντονισμό», την «ετοιμότητα και «αποτελεσματικότητα» του κρατικού μηχανισμού και την «επιτυχή διαχείριση» των «μεγάλων κρίσεων»!

Η κυβέρνηση ΝΔ και ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης βυθίζουν το λαό σε όλο και μεγαλύτερη φτώχεια, ανασφάλεια και πόνο. 

Οι καμένες και πλημμυρισμένες ζωές, η καμένη και πλημμυρισμένη γη, η καμένη και πλημμυρισμένη λαϊκή περιουσία, οι καμένες και πλημμυρισμένες δουλειές έρχονται να προστεθούν στην τρομακτική ακρίβεια, την εξοντωτική λιτότητα και εγκατάλειψη, τη μαζική ανεργία και τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, τον εργασιακό μεσαίωνα και την καρατόμηση δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

 Δρουν πολλαπλασιαστικά στη συνθλιμμένη, γκρίζα ζωή των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων. 

Όσο και αν φτιασιδώνει η εξαγορασμένη δημοσιογραφία -που μονοπωλεί την «ενημέρωση»- αυτή τη σκληρή, για το λαό, πραγματικότητα, δεν μπορεί να ανακόψει την ογκούμενη κοινωνική δυσαρέσκεια και οργή εναντίον αυτών που είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια