ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ Ε.Α.Υ.ΕΥΒΟΙΑΣ

 «Μνημοσύνης θυμίαμα λίβανον»



 


Με πρωτοβουλία της Ένωσης μας τελέστηκε και εφέτος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας η επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη όσων συναδέλφων μας έχασαν την ζωής τους στο καθήκον.  

Στην δέηση χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος και παρέστησαν πέραν δεκάδων Μελών μας και συγγενείς των Ευβοιωτών συναδέλφων μας που χάθηκαν στο καθήκον.

Επίσης, παρέστη ο Δ/ντης της Δ.Α. Ευβοίας Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Γερογιάκομος, οι Αστυνομικοί Διευθυντές κ. Ιωάννης Κατσακιώρης και Κωνσταντίνος Κουκουβίνος, οι Βουλευτές κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης και κ. Αικατερίνη  Καζάνη, ο Δ/της της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ευβοίας Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Ψαρός, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εφέδρων Ευβοίας κ. Γεώργιος Βλαχάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων κ. Δημήτριος Σέρρας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ευβοίας κ. Σωκράτης Σκλιάς.

Μετά το τέλος της δέησης, η Ένωσή μας παρέδωσε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας τιμητική πλακέτα για την συνεχή και αδιάλειπτη ηθική, πνευματική και υλική συμπαράσταση προς όλα τα Μέλη μας!

Την Ημέρα αυτή της Μνήμης και της Τιμής για όσους θυσίασαν την ζωή τους για την ασφάλεια μας, οφείλουμε να ανανεώνουμε την υποστήριξή μας και προς τις οικογένειες όσων θυσιάστηκαν, αναγνωρίζοντας τον ανιδιοτελή ηρωισμό που και αυτές επέδειξαν, κρατώντας μαζί τους ζωντανή την μνήμη τους και δεσμευόμενοι να προστατεύουμε τις αξίες που εκπροσωπούν.

Αθάνατοι ‼️
Δεν σας Ξεχνάμε ‼️

Με τιμή






Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Μάρκου
Ο Γ.Γ.
Αριστείδης Καψιώχας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.