Αγιορείτικη συνταγή: Μελιτζανοσαλάτα

Ὑλικά :
1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

 1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κουταλιά της σούπας ἁλάτι ψηλό
5 κουταλιές της σούπας ξύδι

Ἐκτελέση :
Ψήνουμε τις μελιτζάνες στόν φοῦρνο, ὥσπου νά μαλακώσουν καλά, καί τις ξεφλουδίζουμε.
Περνᾶμε ὅλα τα ὑλικά ἀπό το μπλέντερ, ὅπου ρίχνουμε λίγο λίγο το ἁλάτι.
Δοκιμάζουμε , μήπως χρειάζεται κι ἄλλο ξύδι ἦ ἁλάτι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Σχόλιο