Φρουτάκια

Στο τελικό στάδιο είναι η επιλογή της «σοσιαλιστικής» μας κυβέρνησης να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο καζίνο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πέρα από τα λεφτά που αναμένει να εισπράξει το κράτος απ’ αυτή την ιστορία –ήδη οι σχετικές μελέτες έχουν δει την δημοσιότητα- αυτοί που θα είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι απ’ την απελευθέρωση και νομιμοποίηση του τζόγου στην Ελλάδα, είναι ντόπιοι και ξένοι επιχειρηματικοί όμιλοι.
Σύμφωνα με τις επιταγές της τρόικας (της ουσιαστικής κυβέρνησης που έχουμε στην Ελλάδα) το υπουργείο Οικονομικών πρέπει να προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό για να καταλήξει για το ποιοι καπιταλιστικοί όμιλοι θα προμηθευτούν τις άδειες για την λειτουργία του βιντεολλότο. Οι όροι του διαγωνισμού όμως είναι αυτό που έχει σημασία και στην προκειμένη περίπτωση "ο διάολος κρύβετε στις λεπτομέρειες".
Οι πληροφορίες -ανεπιβεβαίωτες μέχρι τώρα- μας λένε ότι μέχρι στιγμής ο Κόκκαλης έχει το επάνω χέρι και πιθανόν η ανάμιξη του Μπόμπολα να αποσκοπεί στο να τακτοποιηθούν άλλες εκκρεμότητες που έχει με την κυβέρνηση και όχι ότι ενδιαφέρετε πραγματικά για το «βιντεολότο».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.