Υπερκομματικοί


Ανακοίνωσαν οι εντολοδόχοι του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ ποιους στηρίζουν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ουσιαστικά έριξαν την χλαπάτσα σε πολιτικά πρόσωπα που θα χαρακτηρίζονται από τους ιστορικούς του μέλλοντος ως ''ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ πασόκ'', με την ίδια αρνητική φόρτιση που είχε μετά την γερμανική κατοχή η φράση ''ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ''.

Οι πασόκοι όλο αυτό το διάστημα καταβάλλουν προσπάθεια για να γίνει μια απολίτικη προσέγγιση από τον κόσμο των φετινών αυτοδιοικητικών εκλογών. Αυτό βέβαια γινόταν πάντα αλλά σε αυτές τις εκλογές έχουν παίξει και τα ρέστα τους στον αποπροσανατολισμό του κόσμου. Έτσι εφηυραν δήθεν ''ανοιχτές διαδικασίες'' για επιλογή υποψήφιων δημάρχων, για να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα και να πουν ουσιαστικά ''εμείς δεν φέρουμε ευθύνη, ΕΣΕΙΣ αποφασίσατε'' και να αποφύγουν να δώσουν άμεσα το χρίσμα σε πρόσωπα από τοπικές κοινωνίες γιατί τα πρόσωπα που θα έπερναν απευθείας το χρίσμα, θα δέχονταν και άμεσα την κοινωνική κατακραυγή για την πολιτική του πασόκ.

Και για του λόγου το αληθές περι των κάλπικων ανοιχτών διαδικασιών του πασόκ, αρκεί να δούμε οτι στους μεγάλους Δήμους όπως Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν ακολούθησαν καμία ''ανοιχτή διαδικασία'' παρ' οτι υπήρχαν ΕΞΙΣΟΥ πολλές επιλογές. Είναι προφανές οτι τα υψηλά κλιμάκια του πασόκ θεωρούν τους ψηφοφόρους τους και ολο τον κόσμο απολίτικα όντα που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αυτές τις κραυγαλέες πολιτικές απατεωνιές του πασόκ.

Πέρα όμως από το καμουφλάζ των ''ανοιχτών διαδικασιών'', μεγάλο βάρος ρίχνουν και στις ταμπέλες ''υπερκομματική υποψηφιότητα'', ''επιλογές άξιων προσώπων'' κλπ Αυτή τη διαδικασία βέβαια την προώθησε και την προπαγάνδισε το ''αριστερό'' κόμμα του ΚΟΥΒΕΛΗ. Είναι δε τόσο ''αριστεροί'' που διαγράφουν μονοκοντυλιά το πολιτικό παρελθόν ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ προσώπων, λες και προήλθαν από πολιτική παρθενογέννεση, σαν να μην υπήρξαν ποτέ μέλη κομματικών μηχανισμών, σαν να έπεσαν από το διάστημα ένα πράγμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.