Θα έχουμε μια απ' τα ίδια


 Εμείς θα επιμείνουμε στις  εκτιμήσεις σχετικά με την τροπή που θα πάρει όλη η υπόθεση με τον Ακη Τσοχατζόπουλο. Το αστικό πολιτικό σύστημα θα διαχειριστεί επικοινωνιακά το γεγονός –ότι σώνει και καλά έχει τους μηχανισμούς αυτοκάθαρσης-, ο Τσοχατζόπουλος θα περάσει μια μικρή δικαστική περιπέτεια, τύπου Εφραίμ και σε λίγο καιρό θα μπει ταφόπλακα και σ’ αυτή την καραμπινάτη λαμογιά που πιθανόν δεν εμπλέκονται μόνο πολιτικά πρόσωπα αλλά οι συγκεκριμένες μίζες κατέληγαν και σε κομματικά ταμεία.


Ολοι οι πολιτικοί μας ταγοί, ειδικά των αστικών κομμάτων έχουν γίνει τζιμάνια στην «βούτα και συγκάλυψη». Το σύστημα εντελώς απαξιωμένο στην λαϊκή συνείδηση, μπορεί αναγκαζόμενο να πετάει στην πυρά κάποια άχρηστα χαρτιά του, όμως γνωρίζει ότι πρέπει να υπάρχουν στεγανά. Και αυτή η «ομερτά» είναι που το δίνει τα περιθώρια να ελίσσετε επιδιώκοντας τις μικρότερες απώλειες κάθε φορά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.