Αποδοκιμασίες σε Σαμαρά και Παπούλια

Αντώνη, πόσες φορές σου είπα, να αποφεύγεις τις δημόσιες εμφανίσεις; Ειδικά τον εκκλησιασμό. Δεν είναι για καλικάτζαρους. Τελικά πήγες στην εκκλησία, άκουσες τους παπάδες, άκουσες και τον κόσμο να σου ψέλνει τον εξάψαλμο.  

Κλέφτη σε ανέβαζαν, δοσίλογο σε κατέβασαν. Κι όλα αυτά στη Θεσσαλονίκη, που είναι η έδρα του Κωστάκη. Τι έγινε, δεν μάζεψε γίδια ο Βούδας; Που να βρει να μαζέψει. Λάκισαν όλα βελάζοντας από εδώ κι από κει.
Εντάξει το IQ σου το ξέρω, το έχει μόνο η μουχλιασμένη πατάτα και ο συμμαθητής σου ο Γιώργος. Αλλά ένας από τους κόλακες που σε γλύφουν και σε προσκυνάνε καθημερινά, δε σου είπε, ότι είναι χαζομάρα να βάλεις "φατσοκόφτες μπάτσους και σύνορα" στον ναό; Έκαναν σωματικό έλεγχο και ήθελαν προσκλήσεις για να πάνε στην εκκλησία!
Μέγα φιάσκο. Τρέχοντας μπήκε μέσα. Έτρεμε, μήπως κανένα ιπτάμενο γιαούρτι, ή κανένας καφές μεγάλου βεληνεκούς προσγειωθεί στο κουστούμι και χαλάσει την "εικόνα του σωτήρα". Ο γερμανοτσολιάς όμως, όπως και να μασκαρευτεί, ξεχωρίζει. Βρωμάνε οι πράξεις του.
Ακόμα κι πήγαινε κάποιος να ανάψει κερί, όχι να σε "προϋπαντήσει", τον εξόργισες. Μα καλά, αν φοβάσαι τόσο, γιατί δεν κρύβεσαι κάτω από το κρεβατάκι σου;  Φοβάσαι κι εκεί ε; Έχεις δίκιο να φοβάσαι, όλος ο λαός σε μισεί. Εντάξει, είναι ακόμα μερικά γίδια με μαλάκυνση που σε ψηφίζουν, όπως και οι βολεμένοι συγγενείς που διόρισες. Ναι, κι οι πλούσιοι φυσικά. Αλλά οι υπόλοιποι είναι πυρ και μανία.

Αν κρίνω από τη θερμή υποδοχή του κόσμου, θα πάρεις μονοψήφιο. Ούτε ο Γιωργάκης τέτοιο σουξέ. Αν προλάβεις τις εκλογές...  

Αλήθεια, τι έκανες στην εκκλησία; Μη μου πεις ότι πήγες να αρπάξεις τα αντίδωρα. Σε έχω ικανό. Εδώ αρπάζεις από σπίτια και συντάξεις μέχρι νησιά και βουνά. Πήγες να ανάψεις ένα κερί; Εσύ; Γιατί; Να μη βρεθεί η λίστα με τους φίλους σου τους φοροφυγάδες.
Αντώνη, δεν χρειάζονταν όλος αυτός ο ντόρος. Ξέρουμε πολύ καλά, ποιοι είναι οι κλέφτες. Όσοι είναι υπέρ του μνημονίου. Για να κάνουν έτσι σαν τρελοί με τη δυστυχία ενός λαού, κάποιο συμφέρον έχουν. Καρφώνονται, μόνοι τους.
Κουβαλούσες και γλάστρα έμαθα. Έβγαλες τον Κάρολο βόλτα να πάρει αέρα; Τα άκουσε όμως πάλι. Μόνο μη αρχίσει τις δηλώσεις περί αντίστασης, που έκανε βρέφος. Θα τα κάνει χειρότερα. Δεν θα πει τίποτα, γιατί το έθαψαν τα κανάλια;

Φυσικά το έθαψαν. Γιατί τους πληρώνει η Τρόικα; Για να θάβουν την αλήθεια, να λένε ψέματα και άσχετες αηδίες. Ατύχησες όμως. Ήταν πολλοί εκείνοι που σε γιούχαραν κι έτσι διέρρευσε το κρατικό μυστικό.

Ήταν κι ο Φώτης εκεί; Δεν ήταν, αλλά στηρίζει νοερά. Μπράβο, μπορείς να βασίζεσαι στο Φώτη. Θα κάνει τα πάντα για μια καρέκλα. Φωνάζει φυσικά, γιατί δεν του δίνεις κι άλλα. Άκου Αντώνη, μην τον ρίχνεις στη μοιρασιά από το πλιάτσικο. Μεταξύ κατεργάρηδων τουλάχιστο, να υπάρχει ειλικρίνεια. Σου κάνει εκβιασμό; Σα δε ντρέπεται... να κάνει εκβιασμό σε σένα, το δάσκαλο του εκβιασμού...
Τα κατάφερες πάντως συγχαρητήρια. Τη διέλυσες τη ΝΔ. Καλά της έκανες, αλλά δεν έπρεπε να καταστρέψεις και τη χώρα; Θα κάνεις νέο κόμμα άκουσα.  Τι νέο θα έχει; Τον Πάγκαλο, το Λοβέρδο, τον Άδωνη, το Βορίδη, και άλλους "εκλεκτούς" των τοκογλύφων. Να το κάνεις. Μάλιστα σου προτείνω και όνομα. Λ.Ο.Λ.Α., πως λέμε ΠΟΛΑ; Ταιριάζει με τόσους λωλούς. Τι σημαίνει; Λαμόγια Ορέγονται Λεφτά Άλλων. Δε σ αρέσει. Να το πεις Νέα Δεκανίκια (ΝΔ), καλύτερο; Σήμα να βάλεις μια σούβλα.
Αλλά ότι και να κάνεις θα έχεις χειρότερη κατάληξη από το Γιωργάκη. Εκείνος είχε την Αμερικάνικη υπηκοότητα και πρόλαβε να φύγει. Εσένα δε σε βλέπω να προλαβαίνεις....
Όχι Αντωνάκη, δε θα σε σώσουν οι γλύφτες δημοσιογράφοι και οι ψεύτες βουλευτές που σε προσκυνάνε. Για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι, ότι σε σιχαίνονται όλοι. Γονατίζουν απλά μπροστά στο χρήμα και την καρέκλα. Ο άλλος λόγος είναι ότι θα είναι "απασχολημένοι".  Θα σας κρεμάσει ο λαός στο Σύνταγμα παρείτσα.
Άντε, κάνε ένα από τα τελευταία σου λάθη, δείξε άλλη μια φορά πόσο αλαζόνας είσαι. Απαγόρευσε στο κόσμο να βγει στο δρόμο. Βάλε τελωνείο στους ναούς.
Προκάλεσε κι άλλο, να θυμόμαστε από τι τέρας απαλλαγήκαμε, όταν με το καλό σε βάλουμε φυλακή. Κι αυτή η ώρα έρχεται "προδότη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.