ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η παράταξη εκπαιδευτικών «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ» συμμετέχει ενεργά στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θεωρώντας το ρόλο του αιρετού ως ρόλο προώθησης των διεκδικήσεων των συναδέλφων και όχι ως ρόλο «διευκόλυνσης» και προσωπικών ρουσφετιών των κομματικών φίλων, όπως μέχρι σήμερα έχουν λειτουργήσει οι αιρετοί της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ. Το «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ» θα αντιπαλέψει τη μνημονιακή αξιολόγηση και την κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.
Θα αγωνιστεί, επίσης, για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε κινητοποιήσεις, που θα συμμετέχουν και άλλοι κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς, με επίκεντρο την ποιοτικότερη εκπαίδευση των Ελληνόπουλων και την αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού.
Στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων για τις θέσεις της παράταξης, οι υποψήφιες αιρετοί Λουκοπούλου Ελένη και Κωστοπούλου Δήμητρα επισκέφθηκαν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας, όπου συζήτησαν με τους συναδέλφους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους χώρους εργασίας τους.
Επίσης, η υποψήφια αιρετός Κωστοπούλου Δήμητρα συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Αλιβερίου- Κύμης, όπου και ανέπτυξε τις απόψεις του «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΡΑΝΙΟΥ» στους εκπαιδευτικούς της περιοχής.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.