Ετοιμάζονται για νέα κάθοδο στη Χαλκίδα οι αγρότες της Βόρειας Εύβοιας

Μπορεί η Αστυνομία να μπλόκαρε στο Δερβένι την κάθοδο στη Χαλκίδα των Αγροτών της Βορειοκεντρικής Εύβοιας, ωστόσο αυτοί δηλώνουν ότι θα επανέλθουν δυναμικά την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, ημέρα της πανελλαδικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Οι Αγροτικοί Σύλλογοι της Βορειοκεντρικής Εύβοιας εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλουν την Αστυνομία, που τους ... φρενάρισε στο Δερβένι και καλούν όλους τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν στην επόμενη κάθοδο στη Χαλκίδα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση των αγροτών έχει ως εξής:
"Καταγγέλλουμε  τον  αυταρχισμό και την τρομοκρατία των  ΜΑΤ  που μας εμπόδισαν  να κατέβουμε  και να  διαδηλώσουμε  στην Χαλκίδα. Η φωνή διαμαρτυρίας  όμως των  αγροτών δυναμώνει, συσσωρεύεται, θα γίνει ποτάμι, που δεν θα γυρνάει  πίσω , σε όλη την Ελλάδα, σε όλη την Εύβοια από αύριο. Όσες  δυνάμεις καταστολής και να μαζέψουν δεν φτάνουν για να φιμώσουν το δίκιο της αγροτιάς και των λαϊκών στρωμάτων γενικότερα. 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.... Δεν θα τους αφήσουμε να μας ξεκληρίσουν.
Καλούμε τους Αγρότες – κτηνοτρόφους της Εύβοιας σε Πανευβοϊκό  Συντονισμό προετοιμασία με συγκέντρωση μηχανημάτων στα χωριά και κάθοδο στην Χαλκίδα στις 20 Φλεβάρη μέρα πανελλαδικής - πανεργατικής Απεργίας."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.