Συνεχίζουν οι ναυτεργάτες
«Θα κουρελιάσουμε το χαρτί της επιστράτευσης!»

Η Ταξική Πορεία και το ΚΚΕ(μ-λ) καλούν όλους τους εργαζόμενους να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους ναυτεργάτες με τη συμμετοχή τους στη σημερινή συγκέντρωση. Καλούν στον Άγιο Διονύσιο στις 6:00.

Απόφαση για νέα 48ωρη απεργία την Τετάρτη και την Πέμπτη έλαβε λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ, δίνοντας συνέχεια στον αγώνα των ναυτεργατών ενάντια στο νομοσχέδιο που καταργεί βασικά εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στα πλοία και στα λιμάνια.

«Θα κουρελιάσουμε το χαρτί της επιστράτευσης και θα το στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΝΟ, Αντώνης Νταλακογιώργος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, αναφορικά με την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει σε επιστράτευση των ναυτεργατών.
Ο κ. Νταλακογιώργος χαρακτήρισε «μπαρούφες» και «κουβέντες για το καλάθι των αχρήστων» τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη για την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους, ενώ τόνισε ότι «η κυβέρνηση βάζει σε μεγάλη περιπέτεια τη χώρα και το λαό με τον αυταρχισμό που επιδεικνύει».
«Θα περιφρουρήσουμε τον δίκαιο και νόμιμο αγώνα των εργαζομένων. Η επιστράτευση συνιστά επικίνδυνη εξέλιξη των πραγμάτων για τη χώρα και η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της», σημείωσε ο Πρόεδρος της ΠΝΟ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.