Παντρεύτηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου




Νύφη ντύθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού τον σύντροφό της, Απόστολο Μαντή.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι φίλοι τους Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για να τηρήσει το έθιμο που θέλει τις νύφες να αφήνουν τον γαμπρό να περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άργησε περισσότερο από μια ώρα να φτάσει στον Ιερό Ναό.

Τελικά, η νύφη έφτασε στην εκκλησία στις 20:18 συνοδευόμενη από τον πατέρα της, πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού, Νίκο Κωνσταντόπουλο. Στον γάμο βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Μετά το γάμο, ακολούθησε δεξίωση στο παραλιακό κλαμπ Ριβιέρα.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές του γαμήλιου μυστηρίου ήταν εκεινη όταν ο παπάς που πάντρεψε το ζευγάρι στο τέλος του γάμου ευχήθηκε στους νιόπαντρους να ζήσουν και σύντομα να σφραγίσουν την ευτυχία τους και με ένα παιδί. Μάλιστα, ο πάτερ δήλωσε συγκινημένος, καθώς στις 23 Απριλίου του 1977 ήταν εκείνος που έβαλε το λάδι και βάπτισε τον Απόστολο.




Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Απόστολος Μαντής είχαν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. Ο σύντροφός της είναι υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος στα πλοία της πορθμειακής γραμμής Αρκίτσα – Αιδηψός και η μητέρα του φτιάχνει εκκλησιαστικές εικόνες.

Όπως αναφέρεται στην γαμήλια πρόσκληση, η σχέση της με τον Απόστολο Μαντή μετράει ήδη δέκα χρόνια και ξεκίνησε στον τόπο, από τον οποίο κατάγεται ο γαμπρός και επέλεξαν για το γάμο τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.