Συνελήφθη αξιωματικός του ισραηλινού στρατου, επικεφαλής ομάδας τζιχαντιστών, των αποκεφαλιστών του "ισλαμικού κράτους"!


Νεαρός συνταγματάρχης του ισραηλινού στρατού είναι ο εικονιζόμενος Yousi Oulen Shahak, με αριθμό στρατιωτικού μητρώου Re34356578765az231434, της ταξιαρχίας Γκολάν.
Ο ισραηλινός αξιωματικός ήταν ο...
επικεφαλής ομάδας 20 τζιχαντιστών φονιάδων του "ισλαμικού κράτους" (ISIS), που δολοφονούσαν αδιακρίτων παιδιά και γυναίκες.
Η σύληψη των φονιάδων έγινε στα ιρακινά εδάφη κι ο ισραηλινός αξιωματικός ομολόγησε ότι εκτελούσε εντολές, ζητώντας να αντιμετωπιστεί ως αιχμάλωτος πολέμου.
Φυσικά, πουθενά δεν θα δείτε αυτή την είδηση στα δυτικά δημοσιογραφικά πορνεία, που άφθνοες ειδήσεις μας μεταφέρουν από το "Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" της Cia και Μοσάντ.
Οι ιρακινές αρχές έδωσαν όλα τα στοιχεία του στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία από την στρατιωτική του ταυτότητα. Να που οι "ανθρωπιστικές" οργανώσεις ανησυχούν για την υγεία του και τη φυσική του κατάσταση, διαμαρτυρόμενοι γιατί χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία της ταυτότητας, με υπονούμενα ότι βασανίστηκε

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.