Με μαχητική διαδήλωση τιμήθηκε η εργατική Πρωτομαγιά

Με αγωνιστικό και μαχητικό παλμό τιμήθηκε φέτος η εργατική πρωτομαγιά. Η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία πραγματοποίησε συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μάη στην Ομόνοια, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των συνδικάτων και των σωματείων. Στη συνέχεια πραγματοποίησε πορεία προς το Σύνταγμα, τη Βουλή και κατέληξε το μεσημέρι στα προπύλαια.
Στη συγκέντρωση πήραν μέρος οι κομματικές δυνάμεις του Μ-Λ ΚΚΕ, οι συνδικαλιστικές του παρατάξεις ΕΡΓ.Α.Σ και Εκπαιδευτικός Όμιλος. Ιδιαίτερα έντονη και ενθουσιώδης ήταν η συμμετοχή πολλών νεολαίων συντρόφων και συναγωνιστών που πλαισιώνουν την Πορεία κάτω από τα κομματικά και συνδικαλιστικά πανό. Στη συγκέντρωση της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας απήυθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι της ΕΡΓ.Α.Σ και της νεολαίας Πορεία.
Κατά τη διάρκεια της πορείας οι δεκάδες σύντροφοι και συναγωνιστές που πλαισίωσαν τα μπλοκ του Μ-Λ ΚΚΕ, βροντοφώναξαν μαζικά τα συνθήματα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ, στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και της φοροληστρικής επέλασης, στα δεσμά της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης, κρατώντας ψηλά τις κόκκινες σημαίες του αγώνα. Κατήγγειλαν την ιμπεριαλιστική βάρβαρότητα, τις επεμβάσεις και τους πολέμους που εξαπολύουν Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές, εκφράζοντας τη γνήσια διεθνιστική αλληλεγγύη στους ξεριζωμένους λαούς που δοκιμάζονται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.