Η απάτη της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη... μετονόμασαν την Υπερθέρμανση... σε Κλιματική Αλλαγή

Του Σίμου Πετρόπουλου
Πολύ πριν επινοήσουν την απάτη της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη και πριν 30 χρόνια... στην Ελλάδα είχαμε νεκρούς από τις υψηλές θερμοκρασίες. Από τότε όχι μόνο δεν ανέβηκαν οι θερμοκρασίες κατά το καλοκαίρι αλλά έπεσαν αισθητά. Σύμφωνα με τους απατεώνες της Υπερθέρμανσης... φέτος θα έπρεπε να είχαν λιώσει οι πάγοι στους Πόλους της Γης. Τελικά...
σχεδόν διπλασιάστηκαν.
Η υπερθέρμανση διαψεύστηκε πανηγυρικά, χιόνισε ακόμα και στη Σαχάρα αλλά οι σχετικοί πράσινοι φόροι παρέμειναν και αυξήθηκαν. Και για να δικαιολογήσουν την απάτη τους... μετονόμασαν την Υπερθέρμανση... σε Κλιματική Αλλαγή... γνωρίζοντας ότι κλιματικές αλλαγές συμβαίνουν στον πλανήτη εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια χωρίς την επέμβαση του ανθρώπινου είδους.
Όμως ενοχοποιούν ΕΜΑΣ για την εκάστοτε κλιματική αλλαγή κι όχι τους πετρελαιάδες του πλανήτη... κι αντί να απαιτούν από αυτούς να προσαρμοστούν κατάλληλα για την προστασία του περιβάλλοντος υποχρεώνουν ΕΜΑΣ να πληρώνουμε πράσινους φόρους.
Πληρώνουμε εμείς επειδή χρησιμοποιούμε αναγκαστικά τα καύσιμα που μας παρέχουν τα Ενεργειακά μονοπώλια τα οποία φυσικά δεν στοχοποιούνται ποτέ... μιας και πάλι από πίσω βρίσκονται οι Rothschild με διάφορες βιτρίνες όπως οι Rockefeller, o Chodorkovski κλπ.
Τα οικολογικά εγκλήματα που γίνονται στις περιοχές εξόρυξης πετρελαίου των Rothschild και των δικών τους ανθρώπων... φυσικά δεν μαθαίνονται ποτέ.
Μόνο εμείς είμαστε οι «εγκληματίες» και άρα οι μόνοι που θα πληρώνουμε.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.