Ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν το «σκάνδαλο Μελισσανίδη»;


Μέσα στην τούρλα του Σαββάτου, έχουμε και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, που εμφανίστηκε σε εκπομπή αθλητικού ραδιοφώνου (ΣΠΟΡ FM, 8.2.2017) και δήλωσε τα εξής εκπληκτικά: «Το γήπεδο της ΑΕΚ με ταλανίζει και οικογενειακά. Με τους ΑΕΚτζήδες της οικογένειας να με… πιέζουν. Σαφέστατα θα πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες. Νομίζω είμαστε στο τελικό στάδιο. Ομως, δεν μπορεί κανείς να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν νομικά κωλύματα στο μέλλον. Ο δήμαρχος μπορεί να εκφράζει και την τοπική κοινωνία. Οπως κάθε δήμαρχος. Νομίζω πάντως πως αυτό που ζητούσε ο δήμαρχος ήταν νομιμότητα και νομίζω ότι τηρείται. Θα τελειώσει σύντομα αυτή η ιστορία. Εφόσον τηρούνται οι όροι νομιμότητας θα τελειώσει αυτή η ιστορία. Εχω την αίσθηση ότι είναι μέσα στους νόμους και των κανονισμών το γήπεδο της ΑΕΚ».

Ενα μέλος της κυβέρνησης επικαλείται τα οπαδικά αισθήματα μελών της οικογένειάς του για να δώσει απάντηση σε μια κρατική υπόθεση! Ενα μέλος της κυβέρνησης, παντελώς αναρμόδιο, αποφαίνεται εν είδει υπερδικαστή, ότι μια ανώνυμη εταιρία, που έχει εκκρεμότητες (τουλάχιστον) με υπηρεσίες του Δημοσίου, είναι νόμιμη, και καλά θα κάνουν οι υπηρεσίες να μην την ταλαιπωρούν. Μόνο οι υπάλληλοι του Μελισσανίδη μιλούν μ’ αυτόν τον τρόπο.

Κανονικά, αν ο πρωθυπουργός Τσίπρας σεβόταν στοιχειωδώς τη νομιμότητα (θυμόσαστε το σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ «θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα»;), θα έπρεπε αμέσως να αποπέμψει τον υφυπουργό του. Εκτός αν ο Βασιλειάδης παίζει το ρόλο του «λαγού», προαναγγέλλοντας ένα επικείμενο σκάνδαλο. Τους προειδοποιούμε να μην τολμήσουν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.