"Ποια επίθεση με χημικά όπλα;"


 

O "Αποστολικός Προϊστάμενος" του Βατικανού στο Χαλέπι από το 2013, ο παπικός επίσκοπος Georges Abou Khazen είναι καταπέλτης, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα "La Stampa", αναφορικά με την αμερικάνικη πυραυλική επίθεση εναντίον της Συρίας. Ταυτισμένος με τους Ελληνορθόδοξους στο μαρτύριο του λαού της Συρίας, που μπήκε στον 7ο χρόνο σύγκρουσης με την πιο σκοτεινή και βίαιη τρομοκρατία: χιλιάδες μισθοφόρους από 85 χώρες του κόσμου, για να "εκδημοκρατίσουν" την κοσμική Συρία της ανεξιθρησκείας, την ειρηνική συμβίωση θρησκευτικών μειονοτήτων από αιώνες.
Αυτό προστάζει η "αραβική άνοιξη made in USA"!
Ο τίτλος της μεγάλης και έγκυρης ιταλικής εφημερίδας, τα λέει όλα: «Ποιος έστεψε τον Τραμπ διαιτητή του κόσμου;»... «Γιατί δεν ήρθε πρώτα μια Επιτροπή Έρευνας, ώστε για γνωρίσουν τι ακριβώς συνέβη στην Ιντλίμπ;».
Τα λέει ένας... ιερωμένος, ο εκπρόσωπος του πάπα στη Συρία: «Ποιος είναι ο πρόεδρος που αποφασίζει χωρίς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ;... Και για όλα τα εγκλήματα που διέπραξαν οι ΗΠΑ και η Γαλλία στη Συρία και το Ιράκ, που προκάλεσαν το θάνατο εκατοντάδων αμάχων, ο κόσμος δεν άνοιξε στόμα...Επίθεση με χημικά όπλα; Μια δικαιολογία όπως τόσες που ακούσαμε στο παρελθόν για τη Λιβύη, το Ιράκ...Οι ΗΠΑ κατέχουν μαζί με την Isis όλες τις πετρελαιοπηγές και εκείνες του φυσικού αερίου ολόκληρης της Συρίας. Να σημειώσουμε πως λίγα λεπτά μετά την αμερικάνικη επίθεση ξεκίνησε και επίθεση των τζιχαντιστών του ισλαμικού κράτους και της Αλ Νούσρα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.