Σχόλιο

 


Θυμηθείτε ρε γίδια, ότι στο χουριό, όταν είχατε επαναχαραξη συνόρων στα χωράφια είχατε και ζοχάδες. 
Φασαρίες , βρισιές, τον αγροφύλακα , μπαταριές στον αέρα, και έξοδα στον αγρονόμο και στον τοπογράφο. 
 
Επαναχάραξη συνόρων πέρα από τα χωράφια και τις πεζούλες, έχουμε και μεταξύ κρατών.  Μια «μόδα» που ενδημεί  παγκοσμίως μετα το 1990 και το τέλος του ψυχρού.  Αυτές οι επαναχαράξεις γίνονται για να αποκτήσουν πατρογονική γη λαοί και εθνότητες , μας λένε. 
 
Για να παραστεί αναγκη να πραγματοποιηθούν , όλο και κάποια «εθνικιστική» (φασιστική) ομάδα θα ξεκινήσει αγώνα απελευθέρωσης. Θα γίνουν σφαγές από τον αντίπαλο (μισθοφόρους , αλλά θα τις φορτώσουν στον αντίπαλο) και στο όνομα της αποκατάστασης της ομαλότητας θα κληθεί ο «διεθνής παράγοντας να επέμβει».  
 
Από κει και μετά το διεκδικούμενο χωράφι ή οικόπεδο αλλάζει ιδιοκτήτες, και ανήκει  στον «διεθνή παράγοντα». 
Αυτός το χρησιμοποιεί για ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Από το να εκμεταλλεύονται οι εταιρίες του τσάμπα πλουτοπαραγωγικές πηγές, μέχρι να στήνει βάσεις, να δανείζει ως τοκογλύφος  … 
 
Κάτω από αυτές τις συνθήκες πλημμυρίδα  από πρόσφυγες ή μετανάστες ΟΔΕΥΟΥΝ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ σε άλλα οικόπεδα στα οποία  πρέπει να αλλάξουν τα κοινωνικά συμβόλαια. 
 
ΡΕ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Η CCCP ήταν το μεγαλύτερο και πολύ πλούσιο κράτος του πλανήτη. Πού ο κόσμος απολάμβανε ευημερία , ασφάλεια και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 
 

 
Ναι ελευθερία, γιατί αν νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος ως  υποαπασχολούμενος με 650€ ενώ χρωστάς το τσαρδί στην Πειραιώς είσαι και πολύ μαλάκας. 
 
Δεν βγαίνεις να διαμαρτυρηθείς σε καμιά πορεία να χορτάσουν τα παΐδια  σου «ελευθερία» από το γκλόπ του ΜΑΤατζή ;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.