Με το ΚΚΕ που δεν έλειψε ποτέ από τους αγώνες μας!

 


Ενόψει των ευρωεκλογών και της μεγάλης πολιτικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ την Πέμπτη 30/5, στις 8μμ, στο Στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο  Θανάσης Χατζής, δασεργάτης εκφράζει τη στήριξή του στο ΚΚΕ.

"Εμείς οι δασεργάτες και ρετσινάδες, αλλά και κάθε λαϊκός άνθρωπος στη βόρεια Εύβοια, ξέρουμε καλά ποιος στέκεται δίπλα μας, ποιος μας λέει την αλήθεια, ποιος νοιάζεται πραγματικά για μας. Ποιος θα συνεχίσει να είναι δίπλα μας και μετά τις εκλογές. Και αυτό είναι το ΚΚΕ. Ήταν εδώ, μπροστά στους μεγάλους αγώνες που δώσαμε μετά τη φωτιά. Είναι και σήμερα εδώ και ξέρουμε πως θα το δούμε δίπλα μας σε κάθε δυσκολία, σε κάθε αγωνιστική διεκδίκηση.

Και επειδή τα προβλήματα του κλάδου, αλλά και συνολικότερα του λαού της βόρειας Εύβοιας, παραμένουν πολλά και η επίθεση στη ζωή μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, στις ευρωεκλογές έχουμε μόνο έναν δρόμο: Να δυναμώσουμε το ΚΚΕ σε όλη τη βόρεια Εύβοια, σε όλο το νησί. Να βγει πρώτη δύναμη σε ακόμη περισσότερα χωριά της περιοχής. Γιατί ξέρουμε ότι δυνατό ΚΚΕ σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στον αγώνα που δίνουμε για να ζήσουμε στον τόπο μας με αξιοπρέπεια."

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Σχόλιο