Νεότερη ενημέρωση – Ανακοίνωση της Πολιτικής Αμυνας στη Λωρίδα της Γάζας

 


Περίπου 100 μάρτυρες και δεκάδες τραυματίες είναι το αποτέλεσμα του ισραηλινού βομβαρδισμού ενός σχολείου για εκτοπισμένους στη γειτονιά Αλ-Νταράζ, ανατολικά της Πόλης της Γάζας.

Οι δυνάμεις κατοχής στόχευσαν εκτοπισμένους αμάχους με τρεις πυραύλους, την ώρα που πραγματοποιούσαν τη βραδινή προσευχή στο Σχολείο Αλ-Ταμπίν στη γειτονιά Αλ-Νταράζ, ανατολικά της Γάζας.

Μετά τον βομβαρδισμό τα σώματα των πολιτών άρπαξαν φωτιά και τα πληρώματά μας προσπαθούν να ελέγξουν τη φωτιά για να περισυλλέξουν τις σορούς των μαρτύρων και να διασώσουν τους τραυματίες.

Εκτιμούμε ότι η σφαγή στο Σχολείο Ταμπίν στη Γάζα είναι η τρίτη μεγαλύτερη μετά τις σφαγές στο Νοσοκομείο Μπαπτίστ και στο Μαουάσι στη Χαν Γιούνις.

Ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Αμυνας στη Λωρίδα της Γάζας δήλωσε στο Αλ-Τζαζίρα ότι ο ισραηλινός βομβαρδισμός του σχολείου οδήγησε στο θάνατο του 90% των εκτοπισμένων που είχαν βρει καταφύγιο εκεί.

Η Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ ανακοίνωσε: Η επιλογή του χρόνου της βραδινής προσευχής για τη διεξαγωγή αυτής της φρικτής σφαγής αποδεικνύει ότι η Κατοχή είχε την πρόθεση να προκαλέσει το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό θανάτων μεταξύ πολιτών, συμπεριλαμβανόμενων παιδιών και ηλικιωμένων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Σχόλιο