Μεγάλο μπαράζ ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων έπληξε τη σιωνιστική οντότητα

 


Η Τεχεράνη τήρησε και αυτή τη φορά το… fairplay, ειδοποιώντας τις ΗΠΑ ότι θα εκτοξεύσει πυραύλους προς το Ισραήλ.

Αυτή τη φορά, όμως, δεν έστειλε drones να κάνουν «παρέλαση» και να τα ρίχνουν Αμερικανοί, Βρετανοί, Ιορδανοί και σιωνιστές προτού καν φτάσουν στο Ισραήλ, αλλά εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους, οι οποίοι έφτασαν σε 15 λεπτά μετά την εκτόξευσή τους. Μπορούμε να φανταστούμε πόσο ισχυρά θα ήταν τα πλήγματα στους σιωνιστές, αν δεν υπήρχε η προειδοποίηση (όπως δεν προειδοποιούν οι σιωναζιστές, όταν βομβαρδίζουν πόλεις και καταυλισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά στον Λίβανο, ακόμα και την πρωτεύουσα Βηρυτό).

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσους πυραύλους εκτόξευσαν οι Ιρανοί, σίγουρα όμως ήταν πολλοί. Για 500 μιλούν οι σιωναζιστές, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν τους περισσότερους. Ομως, όταν ο ίδιος ο εκπρόσωπος του σιωναζιστικού στρατού, Ντανίλ Χαγκάρι, παραδέχεται ότι «κάποιοι» πύραυλοι έπληξαν το κεντρικό Ισραήλ, αντιλαμβανόμαστε ότι ήταν πάρα πολλοί αυτοί που διαπέρασαν τον Σιδερένιο Θόλο και βρήκαν στόχο. Απλά, ο σιωνιστικός όχλος είχε ειδοποιηθεί και είχε κρυφτεί στα καταφύγια.

Θα μάθουμε, όμως, πόσες ήταν οι υλικές ζημιές. Αυτά δεν κρύβονται, όσο αυστηρή κι αν είναι η στρατιωτική λογοκρισία που επιβάλλουν οι σιωνιστές. Για την πληρότητα του ρεπορτάζ αναφέρουμε πως η Τεχεράνη ισχυρίζεται ότι αναχαιτίστηκε μόνο το 20% των πυραύλων που εκτόξευσε.

Φυσικά, οι σιωναζιστές ανακοίνωσαν ότι θα απαντήσουν. Και οι δυτικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στέκονται στο πλευρό τους. Ομως, αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον κίνδυνο ανάφλεξης όλης της Μέσης Ανατολής είναι οι σιωναζιστές με τη χιτλερική τακτική τους. Αυτοί μακελεύουν τον παλαιστινιακό λαό και αρνούνται να υπογράψουν συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με την Παλαιστινιακή Αντίσταση. Αυτοί κλιμάκωσαν τον πόλεμο στον Λίβανο και χτυπούν ακόμα και περιοχές της Συρίας. Αυτοί δολοφόνησαν τον Ισμαΐλ Χανίγια μέσα στην Τεχεράνη, όπου είχε μεταβεί για να παραστεί στην ορκωμοσία του ιρανού προέδρου. Αυτοί δολοφόνησαν τον ηγέτη της Χεζμπολά Χασάν Νασράλα στη Βηρυττό. Αυτοί δολοφόνησαν παλαιστίνιους και λιβανέζους ηγέτες επίσης στον Λίβανο.

Αν οι σιωναζιστές είχαν υπογράψει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με την Παλαιστινιακή Αντίσταση, η περιοχή θα είχε ησυχάσει σ’ αυτή τη φάση.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Σχόλιο