Ερώτηση Βουλευτών με σκοπό;;

 

Για μία ακόμα φορά είναι ξεκάθαρο ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει μπει στο στόχαστρο συγκεκριμένων κύκλων του αθλητικού, επικοινωνιακού, αλλά και πολιτικού...προσκηνίου. 34 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν επερώτηση κατά του Θόδωρου Καρυπίδη για την υποτιθέμενη υπερκοστολόγηση rapid test στην Περιφέρεια Αττικής. 

Ένα θέμα που φυσικά έχει επικοινωνιακά στηριχθεί από τα μίντια του κόμματος της αντιπολίτευσης, αλλά και από τα μίντια που ανήκουν είτε στον Ιβάν Σαββίδη, είτε στον Αλαφούζο. 


Επερώτηση από το κόμμα που ψήφισε 2 μέρες πριν φύγει από την κυβέρνηση την τροπολογία για την ΣΕΚΑΠ, την τροπολογία για τα χρέη του συμπολίτη. 

Φυσικά ο Ιβάν Σαββίδης για τον Τσίπρα έλεγε ύμνους, ο Γκαγκάτσης στον Καμμένο έδινε φανέλα με το...12! 

Ο κ. Νεφελούδης έδειχνε μία πρωτοφανή εμμονή με τον Θ. Καρυπίδη. 

Αλήθεια όμως ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;ΜΙΑ;

 
Μην ψάχνετε και πολύ. Μπορεί να έκαναν, αλλά σε κάθε περίπτωση για να στηρίξουν τον επιχειρηματία που βοηθάει την Θεσσαλονίκη! Γιατί να κάνουν, κάτι με αρνητική χροιά; ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ!!! ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ο κ. Τριανταφυλλίδης με τον Ιβάν στην Βουλή, οι κ.κ. Φάμελος, Τριανταφυλλίδης παραδίπλα του στον τελικό κυπέλλου στον Βόλο ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ. 

Και φυσικά ο κ. Τσίπρας...

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια